Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit 7 paperbagbroek H&M okergele blouse Primark

Eindelijk weer zon | Outfit

outfit 7 paperbagbroek H&M okergele blouse Primark

Yes! Afgelopen vrijdag liet het zonnetje zich eindelijk weer zien na een dikke week regen. Enthousiast als ik was greep ik direct mijn camera en statief om outfitfoto’s te kunnen maken van mijn nieuwe paperbagbroek. En om even te kunnen genieten van buiten zijn zonder direct zeiknat te regenen.

outfit 2 paperbagbroek H&M okergele blouse Primark

En oke, het waaide nog steeds ontzettend hard en het zonnetje had moeite met door de wolken heen te breken, maar het was eindelijk droog.

outfit 6 paperbagbroek H&M okergele blouse Primark
outfit 8 paperbagbroek H&M okergele blouse Primark

Geïnspireerd door een outfit op Instagram startte ik een zoektocht naar een paperbagbroek. Ik kwam hierbij al snel uit bij de H&M, waar ik toevallig ook net een kortingscode van had ontvangen.

outfit 5 paperbagbroek H&M okergele blouse Primark

Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik bovenstaande paperbagbroek voorbij zag komen. Hop, mijn winkelmandje in en voor ik het wist had ik de broek al thuis. En ik zal eerlijk zijn, zodra het pakketje binnen was schoot ik in de broek en ik was op slag verliefd.

outfit 3 paperbagbroek H&M okergele blouse Primark

Ik vind het zelf ontzettend leuk dat ik de laatste tijd wat afgestapt ben van de zwarte jeans. Ik draag mijn zwarte broeken ontzettend graag, maar vind het ook leuk om met andere modellen en kleuren te spelen. Zo heb ik een mom jeans, en inmiddels 2 pantalons in toffe kleuren in mijn kast hangen.

outfit 9 paperbagbroek H&M okergele blouse Primark

In eerste instantie trok ik direct een zwarte trui aan boven deze broek. Ik kwam echter tot de ontdekking dat mijn okergele blouse er ook ontzettend leuk op staat.

Blouse: Primark // Broek: H&M // Schoenen: Dr. Martens

Geniet van het weer wat eindelijk weer wat beter is de komende tijd!

Liefs,
Ilona

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *