Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

uitwaaien baggelhuizerplas outfit 2

Even lekker uitwaaien | Outfit

Afgelopen weekend besloten mama en ik lekker de auto te pakken en naar de Baggelhuizerplas te rijden. Een plek die eigenlijk best dichtbij is, maar waar we al een tijd niet waren geweest. Het leek ons een goed moment om even lekker uit te waaien.

uitwaaien baggelhuizerplas outfit 2

Ik heb weer een aantal donkere dagen achter me gelaten en kan gelukkig zeggen dat ik de weg omhoog weer gevonden heb. De hoogste tijd dus om het huis uit te gaan en even lekker van het zonnetje te genieten. Kortom; lekker uitwaaien!

uitwaaien baggelhuizerplas outfit 3

Toen we een tijdje geleden in Nijmegen waren, kocht ik deze mooie blauwe trui bij de Only. Ik was al een tijdje opzoek naar een blauwe trui, toen ik deze zag wist ik ook direct; deze gaat met me mee.

uitwaaien baggelhuizerplas outfit 5

Lees ook: Dr. Martens inlopen | Zo deed ik dat

uitwaaien baggelhuizerplas outfit 4

En bij deze outfit kon ik natuurlijk niet anders dan mijn blauwe docs aantrekken. Ze zijn nog steeds niet helemaal ingelopen, maar ik ben er ondanks dat nog steeds dolblij mee.

dr martens 1460 iriserend blue

Trui: Only // Broek: Primark // Schoenen: Dr. Martens (1460 iriserend blue)

En eigenlijk moeten we dit vaker doen, gewoon even lekker ergens uitwaaien en genieten van de mooie omgeving. Want stiekem is Drenthe wel heel mooi, wat betreft natuur in ieder geval.

Liefs,
Ilona

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *