Flower lookbook

Flower lookbook

 
lookbook 5Heey allemaal, het leek me wel leuk om een keer een outfit of the day artikel te posten. Daarom zal ik jullie vandaag laten zien wat ik laatst aanhad en waar het wegkomt. Ik ben trouwens niet de enige die vandaag een lookbook plaatst, want ook Dagmar laat vandaag zien wat ze aan had.

 Zoals ik net al zei leek het me leuk om een keertje een lookbook te laten zien, ik ben natuurlijk van plan dit vaker te doen. Zo zal er over een tijdje een lookbook van mijn Parijs’ outfits online komen en ik ben alweer bezig met een nieuwe lookbook :).

Ik heb de foto’s gemaakt vlak bij mijn school en in het gebouw waar dit jaar de expositie van het Noorderlicht plaats vond. De muren in de oude suikerfabriek (Groningen) waren echt geweldig om foto’s voor te maken. We waren er dan misschien met een excursie van school maar een paar foto’s maken moet wel kunnen, toch?

Ik droeg die dag mijn gebloemde vestje, een broek met nepleren stukken erin en mijn schoenen met bloemen, de schoenen zijn een soort dr. Martens maar dan een stuk goedkoper. Ik heb ze vorig jaar bij de H&M gekocht voor €25,-.

Het vestje heb ik vorig jaar bij de Sting gekocht, de prijs weet ik niet meer maar volgens mij is ie ook al niet meer verkrijgbaar.

Zoals ik al zei komen de schoenen van de H&M en de broek heb ik een keer in een knus kledingwinkeltje gekocht voor €25,-.

 Ik droeg ook verschillende armbandjes, de meeste zijn zelfgemaakt en de andere komen uit de sale of van marktjes

lookbook 8Zoals ik al zei is dit een samenwerking, samen met Dagmar van Mijn Pizza Salami, haar blog is echt de moeite waard om een keertje te bekijken!

Liefs,
Ilona

Eén gedachte over “Flower lookbook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *