Lookbook Parijs

Lookbook Parijs

Heeii lieve lezers. Vandaag heb ik opnieuw een lookbook voor jullie, een Parijs lookbook om precies te zijn. Ik laat jullie namelijk de vijf outfit zien die ik droeg tijdens mijn reis naar parijs. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Dit zal overigens ook direct mijn laatste Parijs artikel zijn.

Maandag
lookbook: maandag
Op maandag ging ik voor mijn tuinbroek (H&M) en een rood shirtje met sterren (Haagse markt). Ik droeg ook mijn zwart/grijs gemêleerde schoenen met roze details. Verder droeg ik nog een paar zelfgemaakte armbandjes.

Dinsdag
lookbook: dinsdagOp dinsdag droeg ik mijn high-waisted broek (Gran Canaria) met een cropped top (mango) en een zwart lang vest (New Yorker). Ik droeg hierbij mijn zwarte Adidas schoenen, ook deze hebben een roze detail.

Woensdag
lookbook: woensdagWoensdag koos ik voor mijn zwarte high-waisted broek (H&M) met een shirtje wat een beetje cropped is (Primark). Als het wat kouder werd deed ik mijn roze vest (Primark) erover aan. Verder droeg ik die dag enkele keren mijn fake Ray ban zonnebril (Marktje in Gran Canaria) en opnieuw mijn zwart/grijs gemêleerde schoenen met roze details.

Donderdag
lookbook: donderdagDonderdag droeg ik opnieuw mijn tuinpak en fake Ray Ban zonnebril. Deze keer droeg ik onder mijn tuinpak een zalm-wit gestreept shirtje (Only). Ook droeg ik weer mijn Adidas schoenen. Meer dan deze twee paar schoenen had ik ook niet mee haha.

Vrijdag
Aangezien het vrijdag wat frisser was koos ik voor mijn nieuwe Parijs sweater en mijn zwarte high-waisted broek. Ook droeg ik opnieuw mijn zwart/grijs gemêleerde schoenen.

Dagmar
lookbook: vrijdagIk wil Dagmar even bedanken voor het maken van alle foto’s :). Binnenkort kan je op haar blog ook een artikel vinden met haar outfits van Parijs.

Welk van de outfits vind jij het leukst? En wat zou jij eigenlijk meenemen bij zo’n soort excursie?
kusjes Ilona

2 gedachten over “Lookbook Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *