Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

dr martens omoda 13

Formule 1 ruitjes en nieuwe schoenen | Outfit

dr martens omoda 13

Waar ik de ene keer ga voor een nettere of vrouwelijkere outfit, ga ik de andere keer juist voor een stoere look gecombineerd met dr Martens. Daarnaast ben ik dit seizoen helemaal van de laagjes die ook in deze outfit terugkomen. Al met al, een hoop favorieten gecombineerd.

dr martens omoda 5

Bij deze outfit droeg ik mijn nieuwe Dr Martens schoenen, waar ik in een slag verliefd op werd. Wat het helemaal leuk maakt is dat deze schoenen tot stand zijn gekomen in samenwerking met de kunstenaar Jean-Michel Basquiat.

dr martens omoda 2

Ik combineerde de schoenen met een stoere look. De broek scoorde ik in de kringloop en ben ik nog steeds helemaal blij mee. Het shirt pikte ik op bij het Metallica concert van vorig jaar.

Onder het shirt droeg ik ook nog een lange mouwen shirt, wat ik echt een onwijs stoer effect vind geven. En dit in combinatie met een bijpassende riem.
Ik heb overigens wel al een paar keer te horen gekregen dat ik zo op het formule 1 circuit kan gaan staan.

dr martens omoda 11

Ik had al twee paar Dr Martens in mijn bezig, maar het feit dat ik dit paar ook aan de collectie toe kan voegen maakt me toch wel heel blij. Overal toffe gele stiksels, toffe tekeningen erop en zelfs details aan de veters.

T-shirt: Metallica concert // Lange shirt: Shein // Riem: Shein // Broek: Vintage // Schoenen*: Dr Martens via Omoda

Het inlopen is overigens wel een dingetje, maar dat zal het ook wel blijven met docs. Ik schreef wel al een keer een artikel met een aantal tips voor het inlopen er van.

Heb jij al een paar docs in je bezit?

Liefs,
Ilona

* Dit product heb ik gekregen

15 reacties

  1. Leuk zo met die ruitjes! Ik heb geen dr. Martens, da’s niet echt mijn stijl. Ik hoop dat je ze snel uitgelopen hebt. Schoenen die pijn doen vind ik zo vervelend.

    1. Dankjewel! Ik heb gelukkig de ervaring met een ander paar dat als ze eenmaal zijn ingelopen ze heerlijk lopen, dus ik weet waar ik het voor doe, haha.

  2. Toffe schoenen! Ik wil ook al heel lang Dr Martens. Ergens halverwege het jaar bestelde ik een paar, maar die zaten heel slecht bij mijn wreef. Helaas, want ik was al verliefd op ze voor ik ze paste. Die moesten toen terug. Sindsdien heb ik het merk nog geen tweede kans gegeven. Misschien dat ik volgend jaar weer eens wat docs pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *