Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Bloemetjes outfit 3

Gehuld in bloemetjes | Outfit

Bloemetjes outfit 3

Het was een aardige teleurstelling toen bleek dat het overgrote deel van mijn korte broeken niet meer pasten. Dit betekende dus dat ik noodgedwongen op zoek moest naar nieuwe broekjes. Maar laat ik dat nou niet zo heel erg vinden ;).

bloemetjes outfit 2

Hello witte benen! Maar ja, ze moeten op een manier bruin worden natuurlijk. Oh en Kino kwam natuurlijk ook even kijken.

Ik vind shorts met bloemetjes altijd zo heerlijk vrolijk. En aangezien mijn oude niet paste was ik dolblij toen ik deze tegenkwam bij de H&M.

bloemetjes outfit 1

Ik draag tegenwoordig ook veel meer van dit soort los vallende broekjes. Het zit zoveel fijner dan strakke spijkerbroekjes en is lekker luchtig.

bloemetjes outfit 1

Shirt: H&M (oude collectie) // Short: H&M // Schoenen: Dr. Marten

Wat draag jij graag met dit warme weer?

Liefs,
Ilona

21 reacties

 1. Da’s een leuk broekje! Ik loop nog steeds in spijkerbroek en shirt omdat ik mijn zomergardarobe nog niet te voorschijn had gehaald. Eerste lading zomerkleding hangt nú te drogen aan de waslijn.

 2. Heel gaaf deze! En herkenbaar, dat dit lekkerder zit. Ik vind broeken eigenlijk nooit echt lekker zitten en draag daarom het liefst een jurkje of een ‘flodderrokje’.

 3. Je ziet er echt leuk uit in deze outfit ! Ik draag liever lange rokken of losse broeken in de zomer. Daar mijn benen een beetje ontsiert zijn met aders.

  1. Dankjewel! Een fijne oplossing als je je daar beter bij voelt, alhoewel ik zelf van mening ben dat het gewoon moet kunnen, maar wel zolang het voor jezelf goed voelt (ik draag tegenwoordig wel korte mouwen ondanks de vele littekens op mijn bovenarm)

 4. Je ziet er prachtig uit en wat leuk om Kino weer even te zien. Gaat het goed met hem? en is het wat jullie er van verwachtte? Als ik thuis ben heb ik iets dergelijk aan maar op mijn leeftijd kun je daar echt niet mee de straat op dus een jurk aan of linnen wijde broek.

  1. Dankjewel! En het gaat goed met hem, alleen tijdens het wandelen is hij onwijs gestresst en valt hij uit naar honden, dus daar werken we nu hard aan. Maar verder is het een schat van een beest

 5. Mooi printje! En die kleuren staan je ook heel mooi vind ik. Ik zou het zelf ook uitkiezen. Doordat ik zwanger ben, ben ik een beetje aangewezen op jurkjes met die hitte aangezien ik nog niet echt een fijn broekje heb kunnen vinden waar m’n buik in past. Ik vind broekjes wel fijner dan een jurk omdat m’n billen dan niet tegen elkaar schuren :p
  Heb trouwens ook witte benen maar hoe vaak ik ook met blote benen in het zonnetje ben, ze blijven wit, haha :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *