Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

zomerjurkje zon outfit 13

Genieten van het zonnetje | Outfit

zomerjurkje zon outfit 13

Afgelopen weekend hadden we enigzins geluk, we mochten het zonnetje even zien. En dus ging de zomeroutfit aan. Die ik graag weer eens met jullie deel. Want dat is behoorlijk lang geleden.

zomerjurkje zon outfit 1

Stiekem baal ik best van het gebrek aan zomerweer dit jaar. Want eerlijk, dit soort combinaties zijn toch heerlijk? En de korte broeken liggen ook al te lang op de stapel.

zomerjurkje zon outfit 18

Het fijne vandaag is dat ik de foto’s thuis kon maken, aangezien ik afgelopen weekend een dag op verlof geweest ben. Heerlijk knuffelen met Kino en even er tussenuit zijn.

zomerjurkje zon outfit 3

Volgens mij is de transformatie ook een beetje voorbij gegaan op mijn blog, maar tegenwoordig ga ik ook door het leven als het smurfje. Dolblij ben ik er mee.

Lees ook: Gehuld in bloemetjes | Outfit

zomerjurkje zon outfit 9

Hoe geweldig zijn deze Docs trouwens ook. Ik scoorde ze via Vinted voor de helft van de prijs. En nu ze zijn ingelopen ben ik echt verliefd. Tips over het inlopen van Dr. Martens vind je trouwens hier.

zomerjurkje zon outfit 13

T-shirt: H&M // Jurkje: H&M // Schoenen: Dr. Martens

Ondanks dat dit artikel alle kanten op ging hoop ik dat ik je even vermaakt heb met mijn zomeroutfit, en je weer wat op de hoogte bent ;).

Liefs,
Ilona

Voor meer outfits kan je me volgen op Instagram.

8 reacties

  1. Het is een kleurrijk geheel zeg! Mooi. Ik heb ook Dr. Martens, maar met hak. Lopen als een tierelier. Mijn oudste heeft er ook, net als die jij aan hebt, maar dan zwart. Ze loopt, ondanks dat ze ze al bijna drie jaar heeft, nog regelmatig blaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *