Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

goedkope chokers gespot
goedkope chokers gespot

Chokers, vandaag de dag een trend die niet meer te ontkennen valt. Over het hele internet zijn ze te koop, maar niet alleen op het internet, ook in vele winkels zijn ze te vinden. Afgelopen week kocht ik zelf een nieuw setje bij de Primark, ontzettend goedkoop en ook nog eens van goede kwaliteit. En mijn enthousiasme over deze items wil ik vandaag graag met jullie delen.

Afgelopen week kon ik namelijk genieten van een weekje vakantie, een weekje wat al vrij snel volgepland zat. Zo ben ik ook twee dagen bij mijn nicht in Den Haag wezen slapen. Ik heb er twee onwijs leuke dagen gehad en een van de dingen die we hebben gedaan is een kort bezoekje aan de Primark. Ik was er al een tijdje niet geweest en wist precies waarom, ik vind er niet zo veel meer aan. De meeste dingen passen niet meer in mijn stijl of spreken me gewoon niet aan.
Maar ondanks dat kwam ik wel een leuk setje chokers tegen die ik gewoon met jullie moest delen. Het is namelijk een setje van 6 vrij simpele chokers. Mijn oog viel al vrij snel op dit setje maar ondanks dat heb ik nog wel even goed rond gekeken aangezien de Primark aardig wat verschillende setjes had hangen. Ondanks dat ben ik toch bij mijn eerste keuze blijven hangen.

chokers primark 1

De set bevat dus een set van 6 uiteenlopende chokers. Ik ben zelf ontzettend fan van het subtiele, gouden kettinkje. Maar ook de onderste choker vind ik echt onwijs gaaf. De grijze choker vind ik echt onwijs geschikt voor een outfit met een chique touch. Maar ondanks dat vind ik ze allemaal gewoon onwijs leuk.

chokers primark 4

De chokers zijn daarnaast voorzien van een stevige, verstelbare sluiting. Zo passen ze bijna iedereen wel. De witte choker is bij mij alleen net iets te groot. Door het materiaal rekt het kettinkje lichtelijk uit waardoor de choker net wat de groot valt. Maar ik denk dat dit vrij makkelijk te fixen valt door het linkt net iets in te korten.

Lees ook: Mijn favoriete sieraden

chokers primark 3

Al met al ben ik dus erg enthousiast over deze chokers van de Primark, en ik wilde jullie deze tip dan ook zeker niet ontnemen. Dus, ben jij net zo dol op chokers als ik, neem dan gauw even een kijkje bij de Primark ;).

Liefs,
Ilona


Chokerset €4,00 | Verkrijgbaar bij Primark

7 reacties

  1. Ohh die zijn echt heel erg leuk! Heb een tijdje geleden nog gekeken bij de Primark in Amsterdam toen ik daar was. Toen kon ik geen leuke chokers vinden. Deze zijn wel echt gaaf. Binnenkort nog maar een keer terug dus, haha.

  2. Zo leuk! Ik heb nog geen enkele choker (durf het nog niet zo goed, haha), maar misschien moet ik toch maar eens langs de Primark gaan :) vind vooral die grijze heel leuk!

  3. Zo leuk!! Zal ik je vertellen dat ik er nog geen EENTJE heb? Haha En dat terwijl ik ze wel erg leuk vind. Toevallig was ik vorige week bij de Primark, maar toen heb ik ze niet gezien. Goed excuus om snel nog een keer een bezoekje te brengen!

  4. Wat een leuk setje! Ik snap wat je bedoeld dat je er niet zo veel meer aan vindt. Ik was er een paar weken geleden en de home collectie was ineens rete duur geworden. Bij H&M Home heb ik het voor goedkoper en de kwaliteit is nog beter ook. Maar dit setje ziet er echt goede kwaliteit uit! Leuk dat het dan ook echt zo goedkoop is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *