Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

rood zwart outfit shein 2

Gevleugeld via Shein | Een compleet nieuwe outfit

Ik koop de laatste maanden bijna geen nieuwe kleding meer, vrijwel alles tweedehands. Maar met de blackfriday sales kon ik me niet inhouden bij Shein en heb ik toch wat nieuwe kleding gekocht. Ik had nog niet genoeg (oops). Want toen ik dit jasje voorbij zag komen was ik op slag verliefd en tja, van het een komt het ander. Je kent het wel.

rood zwart outfit shein 13

Toen ik dit jasje voorbij zag komen op de site van Shein met de twee kleuren was ik spontaan verliefd. Maar ik kan je vertellen, dat is nog niet eens het beste van alles. Want je hebt de achterkant nog niet gezien.

rood zwart outfit shein 6

Ik zei toch dat het nog beter werd. Het is echt zo’n heerlijk eigen item wat je niet snel tegenkomt. Alhoewel kleurvlakken en broeken met twee kleuren bijvoorbeeld wel al helemaal een ding zijn.

rood zwart outfit shein 16

Maar goed, toen ik die achterkant zag kon ik niet meer anders dus. Toen moest dat jasje wel in mijn winkelmandje. Tja als je dan toch al bezig bent, kan je net zo goed even verder kijken toch?

rood zwart outfit shein 12

Ik was namelijk ook al een tijdje op zoek naar een zwart-wit gestreept shirt met lange mouwen. Vooral omdat ik dat heel tof vind onder bandshirts en zo. Net als dit geblokte shirt bijvoorbeeld. Deze heb ik destijds toevallig ook bij Shein gekocht

rood zwart outfit shein 17

Jasje, shirt & broek: Shein // Schoenen: Dr. Martens

rood zwart outfit shein 3

Het zilveren kettinkje zat als enige niet bij de broek, deze haalde ik van een andere broek af, want dit vond ik wel een vet detail om ook in deze broek terug te laten komen. Sowieso was ik al een tijdje op zoek naar een stoerdere zwarte jeans en deze past daar echt perfect bij!

Liefs
Ilona

Volg me voor meer ook zeker op Instagram.

16 reacties

  1. Je ziet er prachtig uit. Gaaf jasje. IK zou willen dat mijn meiden zoiets ook zouden durven te dragen. Maar ja, dan val je buiten de groep zeg maar. Dus des te meer petje af voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *