Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit vintage rokje 4

Helemaal blij in mijn vintage rokje | Fashion Friday

Het is een tijd geleden, maar ik ben eindelijk terug met een outfit voor jullie. Deze keer een outfit met zowel een item wat al langere tijd meegaat in mijn kast als een tof vintage rokje uit de kringloop. I love it. Ik vind het heerlijk dat ik weer kan stylen en nog leuker, dit ook weer met jullie kan delen. Kijk je gauw mee?

outfit vintage rokje 12

Ik moet toegeven dat ik het heerlijk vind om thuis te zijn en ’s ochtends voor mijn (iets te) volle kleding kast te kunnen staan. Op de gesloten afdeling kwam ik over het algemeen niet verder dan een joggingbroek met trui en ook in het traumacentrum liep ik er niet om mooi te zijn. Dus ik vind het heerlijk dat ik weer een kast vol kleding heb om te kunnen combineren.

outfit vintage rokje 4

Zo scoorde ik dit vintage rokje een tijd geleden bij de kringloop voor nog geen drie euro. Dat zijn aankopen waar ik heel blij van kan worden. Het leukste vind ik ook om dan een item in je kledingkast te vinden wat je al een aantal jaar hebt wat er perfect bij past. Altijd leuk. Ik droeg het hier ook, alweer in 2019.

outfit vintage rokje 13

Ik was alleen ook even vergeten hoe koud het ook alweer is om outfit foto’s te maken. En gezien mijn moeder tot gisteren in quarantaine zat de foto’s deze keer nog maar even in de tuin gemaakt. Voor de volgende keer wel een heel tof idee, mochten de regels het toestaan na dinsdag. We zien het vanzelf wel weer.

outfit vintage rokje 10

Ik ben overigens echt obsessed met mijn platform Docs (dr Martens). Naast dat ze eigenlijk wel heel goed lopen, op het inlopen na, vind ik de look ervan ook fantastisch. Geen spon, gewoon ik die iets te enthousiast is over haar best wel impulsieve aankoop.

outfit vintage rokje 5
Shirt: Bershka (oude collectie) // Rokje: Vintage // Schoenen: Dr. Martens X Marc Jacobs

Mijn haar, daarvan weet ik even niet wat ik er mee ga doen. Ik wilde het eerst opnieuw verven maar die pastelkleurtjes hebben eigenlijk ook wel weer wat. Ach we zien het vanzelf wel, als ik zin heb om te verven gaan we er weer voor maar voor nu heeft dit ook wel echt wat moois.

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer op Instagram.

17 reacties

  1. Wat een leuke outfit, en de combinatie met het rokje en truitje lijkt echt wel voor elkaar gemaakt!
    Leuk met dat geknoopt detail :)

    En oja, heerlijk dat je nu weer kan kiezen uit een volle kast en er plezier in hebt in het uitzoeken. Dat zijn die kleine, fijne dingetjes :)

  2. Hey Hey! Ik zie graag jouw foto’s. Je bent dan ook gewoon een ontzettend lekker ding! ? jouw keus begrijp ik alleen vind ik het moeilijk. Wil dat je weet dat ik bijna dagelijks aan je denk. Mis jouw aanwezigheid, gezelligheid en mooie verschijning. Liefs mij ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *