Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit baggy legerbroek cropped top 4

Hoe ik mijn dr. Martens stijl | Deel 2

outfit baggy legerbroek cropped top 4

Ik kan wel veronderstellen dat ik in mijn Dr. Martens leef. Ik heb inmiddels twee paar in bezit en ben er nog steeds dolblij mee. En naar mijn mening kan je ze echt met alles stylen. Maar dan ook echt alles. Daarom vandaag weer een paar voorbeelden. Kijk je gezellig mee?

outfit oversized truien weer 4

Yess, ik hou er van. Gewoon een jeans met een oversized trui erop, Docs eronder en je bent klaar om te gaan. Vind deze foto oprecht zo leuk, want je ziet hoe blij ik word van de herfst, haha.

outfit jurkje bloemen primark 9

Truien met een jeans, perfecte combi. Maar ook je jurkje rock je helemaal met een paar Dr. Martens eronder. Ik hou echt van de combinatie.

outfit 3 roze broek en shirt

En ook een nettere broek passen je docs perfect onder. Ben trouwens echt verliefd op deze broek, en dat terwijl ik steeds minder roze ben gaan dragen. Er was een tijd dat ik amper in andere kleuren te vinden was, zo grappig hoe mijn stijl is veranderd de afgelopen jaren. Tegenwoordig draag ik vooral waar ik me comfortabel in voel.

Meer inspiratie? Check ook deel 1.

Heb jij ook dr. Martens?

Liefs,
Ilona

13 reacties

  1. Ik draag die van mij bijna elke dag denk ik en ook onder elke outfit. Ben mega fan en bij mij zitten ze al vanaf het begin heel comfy :) Zou binnenkort graag nog een paar toevoegen aan mijn schoenencollectie.

  2. Zo leuk om te zien! Ik zou zelf volgens mij nooit ‘zomaar’ deze schoenen onder een jurkje dragen, maar het kan inderdaad perfect. Sommige dingen moet je dus gewoon even proberen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *