Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

trui I'm not the same person bershka 4

I am not the same person | Outfit

trui I'm not the same person bershka 4

Paars is een kleur die we momenteel veel in de winkels zien hangen, maar die ik tot verkort nog niet in mijn kast had. De hoogste tijd dus om daar verandering in te brengen. En daarom nam ik een paarse trui mee, met ook nog eens een fantastische tekst erop.

trui I'm not the same person bershka 1

Ik heb nou eenmaal iets met kledingstukken met een tekst erop. En daarnaast heb ik een voorliefde voor oversized sweaters. Deze trui is dus de perfecte combinatie wat dat betreft.

trui I'm not the same person bershka 5

Daarnaast heeft de trui een tof gekreukeld effect, wat echt een beetje een mindfuck is. Want nee, de trui is niet gekreukeld, het is gewoon het patroon. En de tekst I am not the same person I was 10 minutes ago vond ik gewoon geweldig.

trui I'm not the same person bershka 3

Trui: Bershka // Broek: Primark // Schoenen: Dr. Martens

En zoals je aan de foto boven aan dit artikel kan zien, staat de tekst ook nog eens groot op de achterkant. Zo is de boodschap in ieder geval duidelijk toch?

Heb jij al een paars item in je kast hangen?

Liefs,
Ilona

18 reacties

  1. Oh. Is paars in? Ik mis dat soort dingen altijd. Even denken… geen paars hier. Ik moet ook even kijken of het staat. Dat kreukmotief van jouw trui vind ik heel leuk, trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *