I don’t listen to Pink Floyd | Outfit

pink floyd ootd
pink floyd ootd

Het is volop zomer, maar echt veel was hier de afgelopen weken nog niet echt van te merken. De lange broek en het leren jasje pakte ik dan ook regelmatig uit de kast. Iets te vaak naar mijn smaak eigenlijk. Ondanks het slechte weer ben ik een tijdje geleden toch op pad gegaan, samen met een vriendin, om foto’s te maken van onze outfits. Ik hoop jullie een beetje te kunnen inspireren om ondanks het belabberde weer toch toffe outfits te dragen.

Disclaimer: Ik luister echt niet naar Pink Floyd. Ik weet wie ze zijn en ik ken een aantal van hun nummers, maar deze staat niet in mijn playlist. Ondanks dat draag ik een shirt van ze omdat ik de vormgeving gewoon ontzettend tof vind, net zoals de albums van Pink Floyd.

Op het eerste gezicht is deze outfit misschien niet op en top zomer, de outfit bevat namelijk ten eerste een leren jasje. En ten tweede veel zwart.

Ik vind echter de outfit toch zomerser lijken doordat ik een bandana om mijn hoofd heb geknoopt. Ik vind dit sowieso ontzettend fijn met warm weer maar vind het ook direct een stukje zomerser staan.

En zonder het jasje oogt de outfit natuurlijk al een stukje zomerser, door de blote armer en een stuk minder zwart.

Oehh, badass.

Ik droeg bij de outfit mijn geliefde high-waisted broek, in een donkergrijze kleur. Deze broek leef ik echt gewoon in.

Ik hield mijn make-up simpel en droeg een aantal subtiele sieraden, waaronder een choker.

Okey, daar komt ‘ie hoor!

Shirt: Primark // Jasje: Primark // Broek: H&M // Schoenen: Adidas Superstar // Choker: AliExpress // Oorbellen: Primark en onbekend //Bandana: New Yorker

Wat voor outfit draag jij graag op de dagen dat het net niet warm genoeg is voor een korte broek? Let me know!

Liefs,
Ilona

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *