Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit baggy leger broek cropped top

Ik kan zo bij het leger | Outfit

outfit baggy leger broek cropped top

Na de aankoop van mijn nieuwe schoenen had ik met mezelf afgesproken voorlopig even geen nieuwe kleding meer te kopen. Maar toen liep ik in Zwolle toch tegen een broek aan die ik niet kon laten hangen. En die ik uiteindelijk toch afrekende en met me mee ging.

outfit baggy legerbroek cropped top 4

Het model broek zie je de laatste tijd steeds vaker in de winkel hangen, en eerlijk is eerlijk, ik hou er van. Ik heb ook al een baggy jeans in spijkerstof, dus wist uit ervaring dat dit soort broeken heerlijk zitten.

outfit baggy legerbroek cropped top 2

Lees ook: Hoe ik mijn dr. Martens stijl

outfit baggy leger broek cropped top 5

Daarnaast vind ik de stoere look die deze broek uitstraalt ook echt geweldig. Helemaal in combinatie met mijn zwarte dr. Martens.

outfit baggy legerbroek cropped top 1

Gezien de broek vrij hoog is, besloot ik mijn cropped top erop te dragen. Aangezien ik -door de medicatie- vrij veel aan ben gekomen, was ik hier in eerste instantie wat onzeker over. Maar ondanks dat vond ik de combinatie zo leuk, dat ik het lekker aanhield.

outfit baggy legerbroek cropped top 6

En inmiddels is me ook wel duidelijk dat een aantal kilo’s meer niet perse slecht is. Ik pas misschien niet meer in al mijn broeken, maar ik voel me qua stemming zoveel beter dan een aantal maanden geleden. En dat is me ook wat waard.

outfit baggy leger broek cropped tod 7

Shirt: Gekocht in China // Broek: Primark // Schoenen: Dr. Martens

Wat vind jij van de trend rondom baggy jeans?

Liefs,
Ilona

14 reacties

  1. De outfit staat je echt leuk en goed!

    Voor mezelf vind ik dit iets te baggy, maar ik ben nogal klein en dan lijk ik nog kleiner te zijn. Maar de stijl spreekt me wel aan, hou wel van dat stoere.

  2. Haha, dat soort afspraken met mezelf maak ik ook vaak. En meestal gaat het dan net als bij jou en zie ik daarna ineens iets heel erg dringend nodigs (bij mij meestal dan een boek ofzo;)).
    Ik vind deze broek echt heel tof! Hij is lekker stoer, maar toch stijlvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *