‘Life is tough, but so are you’ | Outfit

kaya sieraden outfit 1
kaya sieraden outfit 1

We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels is het op en top zomer. Zonnebrand smeer ik in overvloed en de korte broeken heb ik tevoorschijn gehaald. En naast een compleet nieuwe outfit die ik recentelijk kocht mocht ik ook nog nieuwe sieraden uitzoeken bij Kaya sieraden.

kaya sieraden outfit 2
Slavenarmband: Kaya Sieraden // Sterrenbeeld armband: MyJewellery

Ik mocht namelijk een aantal nieuwe sieraden uitzoeken bij Kaya sieraden. Ik koos onder andere voor deze prachtige slavenarmband. Ik heb er de prachtige tekst ‘life is tough, but so are you‘ in laten graveren. Onwijs mooi zo’n gepersonaliseerde armband. En ik vind het altijd fijn om mezelf te herinneren aan een boodschap als deze. Je kan natuurlijk ook namen van belangrijke mensen laten graveren, een datum of misschien wel coördinaten.
Het was overigens ook een verademing om eindelijk zo’n armband te kunnen dragen zonder dat deze afvalt door mijn dunne polsjes.
Het andere armbandje met mijn sterrenbeeld heb ik via MyJewellery.

kaya sieraden outfit 3

Ik droeg de sieraden deze dag met deze heerlijke outfit. De skort scoorde ik bij de Bershka en ben ik echt verliefd op geworden. Het staat heerlijk stoer en is tegelijkertijd ontzettend praktisch omdat het simpelweg een short is met een flap ervoor. Ik combineerde deze met een shirt van Selena Gomez, vergezeld met de tekst ‘look at her now’. Deze scoorde ik via de H&M.

kaya sieraden outfit 4

De outfit combineerde ik weer met mijn Dr. Martens. Zomer of winter, ik leef er zo’n beetje in. Alhoewel ik inmiddels ook een paar toffe, nieuwe sneakers op het oog heb. Maar die zien jullie snel genoeg voorbij komen als ik ze aangeschaft heb.

Ik ben ook nog steeds dolblij met mijn rode haar, ik heb echt mijn nieuwe kleur gevonden gewoon.

Daarnaast droeg ik ook een heerlijke voorraad aan ringen en oorbellen. De ringetjes met palmboompjes zocht ik ook uit bij Kaya sieraden. Echt te schattig gewoon. Het ringetje ernaast is een simpel zilveren ringetje waar ik een aantal kraaltjes aan gehangen heb, echt een tip om simpele ringetjes te personaliseren. Je kan natuurlijk ook losse bedeltjes halen en deze er aan hangen. Zo kan je net zoveel variëren als je zelf wil!

De eerste twee ringen scoorde ik via AliExpress, ik kocht een hele voorraad voor een paar euro. Puur om te proberen of het me zou bevallen. En dat deed het, dus zocht ik ook nog een ring uit. Bij Kaya sieraden hebben ze prachtige, smalle dames ringen.

Al met al ben ik echt dol op deze outfit en sieraden, je kan een outfit ook echt helemaal af maken met toffe sieraden. Waar ik er een tijd lang minder aandacht aan besteedde ben ik nu helemaal in to het combineren van sieraden. Ik draag zelf wel vrijwel altijd zilver, bij Kaya sieraden hebben ze echter geruime keus. Zilver, goud en vaak ook nog rosegold.

En voor nu, stay safe met deze warmte. Goed insmeren en veel drinken ;)

Draag jij veel sieraden?

Liefs,
Ilona

12 reacties

  1. Oh wow! Ik draag niet zo heel sieraden maar ik heb wél sinds kort weer oorbellen in. Van die ringetjes! Wat een goed idee om daar iets aan te hangen, zeg. Daar zou ik zelf nou nooit opgekomen zijn. Ga ik zeker doen. Superleuk met gekleurde kraaltjes! Thanks! :-)

  2. Je kleding is superstoer! Ik draag vrij weinig, geen oorbellen meer. Ik draag een ring die van mn oma geweest is, een ketting waar een hartje met as an mn oma aanhangt en een kruisje en m’n horloge die ik al meer dan 20 jaar heb. Saai hè, ik draag alleen zilver en staal.

  3. Prachtige outfit en heel gaaf om zo’n armband met boodschap te dragen. Ik draag zelf op dit moment oorbellen ‘met een boodschap’ en vind dat heel erg leuk. Blog erover volgt nog;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *