Mijn favoriete sieraden

favo sieraden
favo sieraden

Aangezien ik altijd eigenlijk al dol was op sieraden heb ik inmiddels best een verzameling bij elkaar. Maar eerlijk gezegd draag ik het overgrote deel niet meer. Ik heb alles bewaard maar slechts een kleine selectie van mijn sieraden draag ik nog daadwerkelijk. Het leek me daarom leuk om vandaag eens wat sieraden aan jullie te laten zien die ik nog wel veel draag. Kijk je gezellig mee?

Natuurstenen

sieraad 2

Het eerste sieraad wat ik aan jullie wil laten zien zijn deze twee ‘natuursteen’ kettingen. Het woord natuursteen staat in dit geval natuurlijk niet voor niets tussen haakjes, de kettingen zijn namelijk afkomstig van AliExpress. Bij een webshop als AliExpress kan je er natuurlijk niet van uitgaan dat de stenen echt zijn, wat in dit geval ook niet zo is. Ik vind dit persoonlijk echter niet erg storend en vind het ondanks dat ontzettend leuke kettingen.

Bekijk ook: AliExpress shoplog 2 | video

Choker

sieraad 3

De laatste tijd ben ik zelf helemaal into de chokers, ik heb er inmiddels ook al een aantal in mijn bezit. En deze choker -opnieuw van AliExpress- is toch echt wel mijn favoriete op het moment. Het is eigenlijk een vrij subtiele choker, die eigenlijk overal wel bij past. Het driehoekje geeft echter tot net een extra touch aan je outfit. Over all is dit momenteel ook wel mijn favoriete sieraad denk ik.

Horloge

sieraad 1

Dit horloge is al een aantal keer voorbij gekomen op mijn blog en kan dan natuurlijk ook niet ontbreken tussen mijn favorieten. Ik denk dat ik inmiddels niet meer zoveel over dit sieraad hoef te vertellen, haha.

Lees ook: Mijn 5 fashion must-haves |  accessoires

Chique touch

sieraad 4

De laatste tijd vind ik het ook wel eens leuk om mijn outfit een beetje een chique touch te geven door middel van een sieraad. Een manier waarop ik dit doe is met deze oorbelletjes. Doordat ik ze in twee verschillende groottes heb kan ik ze ook nog eens leuk samen combineren, aangezien ik in elk oor twee gaatjes heb.
Daarnaast houd ik de laatste tijd gewoon ontzettend van knopjes, van de grote oorbellen ben ik eigenlijk niet zo heel veel meer.

Combineren

sieraad 5

Zoals ik net al zei houd ik ervan om oorbellen te combineren. Een combinatie die ik zelf ontzettend leuk vind en veel draag is de bovenstaande combinatie. Ik vind het ontzettend leuk om de ‘pijltjes’ in mijn bovenste gaatjes te dragen, en de veertjes in de onderste.

Dit waren dan alweer kort mijn favoriete sieraden van het moment, wat voor sieraden draag jij eigenlijk graag?

Liefs,
Ilona

4 reacties

  1. Chokers vind ik de laatste tijd echt helemaal geweldig! Een ketting met een natuursteen heb ik ook, maar die draag ik niet zo vaak. Ik heb de laatste tijd zoveel sieraden gehad / gekocht, dat ik nu echt alleen de allermooiste of bijzonderste draag ;)

    Liefs! Je blog is echt superleuk trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *