Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

dr martens 5 pascal iriserend blauw groen

Mijn nieuwe dr. Martens | 1460 iriserend blue

dr martens 5 pascal iriserend blauw groen

Als je mijn outfit posts regelmatig in de gaten houdt is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat ik zo’n beetje in mijn zwarte docs leef. Toen ik op Instagram een onwijs tof paar nieuwe Dr. Martens tegen kwam twijfelde ik dan ook geen moment, die moest ik toevoegen aan de collectie.

docs 3 pascal iriserend blauw groen

Het leukste aan de schoenen vind ik toch echt wel dat ze constant andere kleuren hebben. Onder kunstmatig licht neigen ze erg naar blauw met paars, terwijl ze buiten overduidelijk blauw met groen zijn. De stappers passen dan ook perfect bij mijn zelfgemaakte shirt, wat uit exact deze kleuren bestaat.

dr martens 6 pascal iriserend blauw groen

Lees ook: Hoe ik mijn dr. Martens stijl

dr martens 4 pascal iriserend blauw groen

De schoenen zijn zeker gewaagd, en ook compleet iets anders dan ik ooit eerder heb gehad. Ondanks dat twijfelde ik geen moment en gooide ik ze direct in mijn winkelmandje en bestelde ze nog diezelfde dag.

De schoenen mogen dan wat kosten, maar uit ervaring weet ik ook dat ze onwijs lekker zitten. Alhoewel het inlopen opnieuw niet heel prettig aanvoelt. Maar je moet er wat voor over hebben.

docs 4 pascal iriserend blauw groen

Shirt: Zelfgemaakt // Broek: H&M // Schoenen: Dr. Martens

Foto’s met dank aan mijn vader ;).

Wat vind jij van deze dr. Martens?

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

18 reacties

  1. Ooh ik vind ze echt prachtig! Ik heb wel een beetje een zwak voor schoenen die wat meer opvallen. Ik hoop toch ook nog een tof paar docs te kunnen toevoegen. Ik heb al basic zwarte maar een kleurtje lijkt me dus ook super tof!

  2. 30 jaar geleden kocht mijn jongste dochter in Londen, Carnabystreet een paar (haar eerste) rose/paarse dr.Martens. Daarna volgden nog verschillen paren in allerlei kleuren, ze heeft er altijd met plezier op gelopen!

  3. Ik houd van Dr. Martens. Heb er zelf met hak en de oudste heeft die als jij in het zwart. We lopen er menige kilometer op.
    Die van jou zijn ook gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *