Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

vintage blouse kringloop aztec look 8

Mijn nieuwste kringloopvondst | Outfit

vintage blouse kringloop aztec look 8

Vorige week schreef ik al een artikel met een aantal tips om te kunnen slagen in de kringloop. Dit artikel kwam niet uit de lucht gevallen, want ik had vlak daarvoor net een nieuw blousje gescoord. En die vind ik zo leuk, dat ik er een apart artikel aan wijd.

vintage blouse kringloop aztec look 1

De blouse is wit, inclusief een heel leuk gekleurd printje erop. Daarnaast is de halslijn ook ontzettend mooi afgewerkt met kleuren en steentjes.

vintage blouse kringloop aztec look 2

Het printje is heerlijk vrolijk en uitermate geschikt voor de lente. Niet alleen qua looks, maar ook wat betreft de stof. Het is een luchtige stof en gelukkig totaal geen zweetstofje. En de driekwart mouwen maken het helemaal af.

vintage blouse kringloop aztec look 7

Grappig detail, in het artikel met kringlooptips deelde ik al dat je niet moet letten op de maat. En als ik het label moet geloven is dit blousje maar liefst een maat 46, maar ik gok dat ‘ie een keer gekrompen is in de was of iets dergelijks. Ook wel grappig dat het blousje van de C&A komt, terwijl ik daar vrijwel nooit binnenstap.

vintage blouse kringloop aztec look 3

En dit was dan alweer mijn look. Al met al ben ik dolblij met deze blouse die ik voor nog geen vier euro wist te scoren.

Liefs,
Ilona

27 reacties

  1. Wat een fijne vondst, heerlijk zomers! Daar ga je vast veel plezier van hebben. Ik let inderdaad ook nooit op maten, zeker niet bij tops. Je weet het nooit en er valt toch niks te kiezen tussen verschillende maten. Gewoon proberen dus!

  2. Past helemaal bij je. Maten trek ik me niets van aan. Als een 46 beter zit dan een 44. Neem ik toch echt de 46. Soms is het andersom. Ook goed.

  3. Leuk bloesje, ik vind de halslijn mooi! Haha ik heb vorig jaar in de kringloop een jasje gevonden, een heel mooi en bijzonder jasje, en toen ik in het label keek bleek hij ook gewoon van C&A te zijn … (ik heb ook dingen bij de kringloop gekocht die van Primark bleken, je verwacht het niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *