Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit 5 blue day
outfit 5 blue day

Zoals je wellicht weet ben ik net een weekje terug van een heerlijke vakantie in Portugal. Een land waar het aardig warm is en je gegarandeerd mooi weer hebt in de zomer. Mooi weer betekend veel korte broeken en petten voor mij. En hoe ik dat combineer in een leuke maar toch comfortabele outfit zie je in dit artikel.

Outfit 1  Pink Alien

outfit 1 - pink alien
outfit 1 - pink alien

De eerste outfit is direct een van mijn favorieten. Ik droeg hier een shirtje wat ik recentelijk kocht, wat eigenlijk heel simpel is. Het is een simpel roze shirtje, met zwarte accenten en een klein alien hoofdje. Ik combineerde deze met mijn nieuwe, roze pet. Petten zijn voor mij in de vakantie echt een must have wil ik mijn scheiding niet verbranden. Ik combineerde het met een simpel, donkergrijs shortje en een grijs tasje. Daarnaast droeg ik simpele, zwarte schoenen maar die had ik op de foto niet aan. Want ja waarom zou je he?

Shirtje: AliExpress €3,17 // Short: H&M €15,00 // Pet: AliExpress €4,13 // Tasje: Geen idee

Outfit 2  Happy holiday

outfit 2 - happy holiday
outfit 2 - happy holiday

Een andere outfit die ik graag droeg was deze. Ik droeg hier een simpel shirtje, wat wat wijder valt, waardoor het lekker luchtig is. In hoeverre dat tenminste mogelijk is met temperaturen boven de 30 graden. Ik combineerde het met hetzelfde shortje en dezelfde schoenen. Die ik hier wel aan heb op de foto. En ik droeg opnieuw een pet, deze keer in het zwart.

Shirt: Mango €?? // Short: H&M €15,00 // Pet: AliExpress €4,13 // Schoenen: Bristol €10,00 // Tas: Eastpak

Outfit 3  Flowers

Deze outfit behoort ook zeker wel tot mijn favorieten. Niet alleen omdat ik het onwijs leuk vind staan, maar ook omdat het een outfit is die lekker comfortabel zit en niet te warm is. Ik combineerde het in dit geval opnieuw met mijn zwarte pet en een rugzakje die ik nieuw kocht in Portugal. Ik vind een rugzak echt een must have omdat ik eigenlijk altijd wel mijn camera en water meesleepte. En nog een hoop extra troep die je toch niet gebruikt.
Daarnaast droeg ik mijn witte Adidas schoenen, omdat ik hier goed op kan lopen en ze eigenlijk overal wel bij staan.

Outfit 3 flowers

Shirt: Primark €?? // Short: Primark €?? // Pet: Aliexpress €4,17 // Tas: Lefties €10,00 // Schoenen: Adidas Superstar

Outfit 4  Gestreept

outfit 4 gestreept

Deze outfit droeg ik net wat minder vaak, maar vind ik ook onwijs leuk. Het shirtje is alleen net wat warmer waardoor het niet altijd even lekker is op de hele hete dagen. Ik combineerde het met mijn korte tuinbroek en een bandana. En opnieuw droeg ik mijn witte Adidasjes er bij.

Shirt: Primark €8,00 // Tuinbroek: C&A €19,95 // Bandana: NewYorker €1,95 // Schoenen: Adidas Superstar

outfit 5  Vandaag is blauw

outfit 5 blue day

En dan alweer de laatste outfit van dit artikel. Ik droeg hier opnieuw een luchtig shirtje, deze keer blauw met een hamsa hand er op. Ik combineerde dit met mijn zwarte broekje en opnieuw mijn zwarte pet. Daarnaast droeg ik mijn blauwe Adidas schoenen. Dit zijn schoenen met een sportieve look waar ik makkelijk lang op kan lopen. En dat had ik die dag wel nodig. Ook nam ik mijn nieuwe tas van de lefties weer met me mee.

Shirt: Primark €3,00 // Short: H&M €10,00 // Pet: AliExpress €4,17 // Schoenen: Adidas // Tas: Lefties €10,00

En dit waren dan alweer enkele van mijn outfit die ik droeg op het prachtige Portugal. Ik koos voornamelijk voor comfortabele outfits met goede schoenen. En outfits die natuurlijk niet te warm waren.

Wat draag jij graag al je op vakantie bent?
Liefs,
Ilona

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *