Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Mijn traveloutfit in Kopenhagen | comfi stripes

Wanneer ik op reis ga vind ik het belangrijk om een relaxte outfit aan te doen, een die goed zit. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ik het niet koud heb maar er toch ook een beetje leuk uitzie. Dus daarom bij deze; een van mijn outfits uit Kopenhagen.

En wat is nou comfortabeler dan een lekker zittende trui, sneakertjes en een mom jeans? En wat mij betreft ziet het er ook nog eens leuk uit.

comfi stripes 1

Ik ben trouwens echt verliefd geworden op de Nyhavn in Kopenhagen. Ik bedoel al die gekleurde huisjes, wie wordt daar nou niet vrolijk van? En dan ook nog eens allemaal stampvolle terrasjes langs het water en boten erin.

Ik ben overigens ook dol op deze Mom Jeans! Ik vind de strepen ontzettend leuk en de broek zit ook nog eens ontzettend lekker.

Broek: Stradivarius // Trui: Bershka (vorig seizoen) // Schoenen: Adidas Superstar // Bomberjack: Bershka (2e hands)

comfi stripes 3

Alle outfitfoto’s in dit artikel zijn gemaakt door mijn lieve vriendinnetje Dimara, go check her out want ze maakt echt superleuke kaartjes!

En dan nog even een vraagje; wat vinden jullie van de grafische opmaak van de foto’s. Ik wilde eens wat nieuws proberen in plaats van alleen wat foto’s onder elkaar te zetten!
En wat draag jij eigenlijk graag als je op reis bent?

Liefs,
Ilona

4 reacties

  1. Heerlijk comfy reisoutfitje dit! Leuk ook de foto’s zo! Ik heb toevallig net een post online staan van mijn outfits (incl. reisoutfit) van mijn laatste vakantie, haha! ;)

  2. Aah wat een toffe outfit! En ik vind dat je de foto’s er ontzettend leuk in hebt gezet :D
    Ga zo door! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *