Naar de Krimmler Wasserfalle | Outfit

krimmler wasserfalle outfit
krimmler wasserfalle outfit

Mijn voeten doen pijn, mijn benen zijn moe maar het was het allemaal meer dan waard. We hebben namelijk een bezoek gebracht aan de Krimmler Wasserfälle. En ik maakte van het moment gebruik en schoot direct wat outfit foto’s.

En maak je geen zorgen, de foto’s en videobeelden van de watervallen gaan ook zeker nog langskomen. Wanneer ik terug in Nederland ben (duurt nog wel eventjes) maak ik natuurlijk weer een video en zoek ik alle foto’s uit.

krimmler wasserfalle outfit sadie sink blouse

Op bepaalde plekken was het behoorlijk nat. De watervallen komen met veel geweld naar beneden waarbij een hoop water vrijkomt. Gelukkig was het heerlijk weer en was het stiekem dus juist wel lekker.

In eerste instantie vond ik sandalen eigenlijk nooit echt mee. Ik had echter besloten voor deze vakantie wel sandalen te kopen, gezien de vele wandelingen die op de planning staan. Ik vond deze sandalen bij een sport outlet en vind ze uiteindelijk stiekem best leuk. En ze zijn ook nog eens heel fijn als je besluit bij de Krimmler Wasserfälle omhoog te lopen.

krimmler wasserfalle outfit sandalen

Lees ook: Ultieme summervibes | Outfit

krimmler wasserfalle outfit

Blouse: Pull & bear // Broek: H&M // Sandalen: Teva // Zonnebril: festivalzonnebril //Cameraband: AliExpress

De blouse die ik hier aanhad ben ik ook echt dol op. Ik kocht ‘m tijdens mijn trip naar Londen en de blouse is van de Sadie Sink collectie. Ik was echt direct verkocht toen ik ‘m zag hangen.

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

21 reacties

  1. Leuk bloesje, vind de stof echt heel cool :D En met sandalen ben ik ook altijd bang dat ik er uit zie als zo’n geitenwollensokkentype ;) Maar de jouwe zijn volgens mij precies goed! Wel stevig voor een flinke hike maar hip genoeg :D

  2. Je kan die blouse goed hebben, ik hou wel van aprte printjes! Sandalen zijn helemaal niks voor mij ik heb hele lelijke slippers en dat zijn de enige die ik nog niet kapot heb gelopen.

  3. Echt een leuke blouse, zeg! En wat een mooie outfit is dit, en dan ook nog eens op een prachtige plek. Ik geef je groot gelijk dat je alsnog sandalen hebt gekocht. En deze zijn eigenlijk best wel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *