Nieuw: Adidas superstar

Flannels | OutfitElke keer als het witte busje door de straat reed sprong ik op van de stoel, zouden ze er nu ein-de-lijk zijn? Twee weekjes geleden ontving ik mijn nieuwe Adidas Superstar schoenen, aangezien ik nu al helemaal verliefd er op ben leek het me leuk er een artikeltje aan te wijden!

adidas 2

Ik heb gekozen voor de volledig witte variant. Ik merkte de afgelopen tijd toch wel dat ik een mooi paar witte schoenen miste. Ik had wel zwarte schoenen die in principe overal bij kunnen maar wit staat soms nou eenmaal net wat mooier. Daarom besloot ik uiteindelijk deze aan te schaffen. (Okay ,mijn lieve papa en mama hebben ze uiteindelijk betaald). Ik ben benieuwd of het me een beetje lukt de schoenen wit te houden.

Lees ook: Flannels | Outfit

adidas 3

Het fijne aan de schoenen vind ik dat ze van een glad materiaal zijn, als er wat viezigheid op zit kan je dit er zo afvegen met een vochtig doekje. Ook de neuzen van de schoenen vind ik enorm leuk vormgegeven. Ze zijn gemaakt van een rubber-achtig materiaal wat de schoen toch net wat stoerder maakt. Kortom, ik ben dol op mijn nieuwe Adidas schoenen.

Liefs,
Ilona

Voor meer outfits kan je me ook volgen op Instagram.

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *