Nieuwe dr Martens heaven van Marc Jacobs | Outfit

Dr martens heaven 6

Toen ik het mailtje binnen kreeg over de samenwerking met Marc Jacobs wist ik het zeker, deze Dr. Martens heaven moest ik hebben. Het was me een rib uit mijn lijf maar ik vond dat ik wel een cadeautje verdiend had na de afgelopen maanden. En dus trakteerde ik mezelf op een paar heaven platform dr. Martens.

dr martens heaven 11

Ik liep al een tijdje rond met het idee om Dr. Martens te kopen met een platformzool eronder. Dus toen deze pareltjes in mijn inbox vlogen kon ik het niet laten ze te bestellen om ze ten minste te proberen. Maar toen ik ze in hadden had was ik helemaal om.

Dr martens heaven 2

Lees ook: Mijn nieuwe dr. Martens | Iriserend blue

Naast de toffe platformzool heeft het leer zelf ook een tof crocoprintje. Wat natuurlijk een heel leuk en weer een heel ander effect geeft. Daarnaast zijn de oogjes voor de veters afgewerkt met de bloemetjes die natuurlijk onwijs herkenbaar zijn voor Marc Jacobs. Afgewerkt met een tweekoppig beertje. Why not.

dr martens heaven 11

Het valt me ook onwijs mee met hoe de schoenen lopen. Doordat de gehele schoen een dikkere zool heeft merk je er eigenlijk amper wat van. Alleen het inlopen van Dr. Martens blijft een dingetje…

Schoenen: Dr. Martens heaven | Shirt: H&M | Broekje: Berskha

Wat vind jij van zulke uitgesproken schoenen?

Liefs
Ilona

Volg me voor meer op Instagram.

9 reacties

  1. dus je kent Westerlo als een heel mooi plekje

    nieuwe schoenen zie ik , niet echt mijn stijl , maar jij bent er blij mee , en dat is wat telt

    alvast een fijn weekend groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *