Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

adidas sneakers vintage outfit 1

Nieuwe sneakers & een vintage broek | Outfit

adidas sneakers vintage outfit 1

Wie mij al langer volgt zal ongetwijfeld weten dat ik aardig leef op mijn Dr. Martens. Maar juist omdat ik die zoveel aan heb startte ik een zoektocht naar toffe sneakers, zodat ik die ter afwisseling kan dragen. Uiteindelijk kwam ik uit bij mijn oude vertrouwde merk; namelijk Adidas.

adidas sneakers vintage outfit 2

Daarnaast wilde ik laatst gaan zitten, toen ik een hoop lawaai hoorde. En toen ik opstond kwam er nog meer lawaai. Het resultaat: een enorme scheur net onder mijn kont, in mijn favoriete jeans. Aangezien we vanwege corona niet van het terrein mogen waagde ik een gokje bij de kringloop. En het lukte me weliswaar om een nieuwe straight leg jeans te vinden.

adidas sneakers vintage outfit 3

Ik combineerde het geheel met dit t-shirt, waar ik echt verliefd op ben. Het heeft namelijk niet alleen een tie-dye effect, maar ook nog eens een vette print met een doodshoofd en een draak. Zo’n stoer shirt hou ik wel weer van, haha.

Lees ook: 5 tips | Kleding shoppen in de kringloop

adidas sneakers vintage outfit 5

En aangezien de zon af en toe nog heerlijk tevoorschijn kwam kon een leuke zonnebril ook niet ontbreken. Ik scoorde deze toevallig op AliExpress. Ik probeer er niet meer te veel te bestellen, maar deze kon ik niet laten.

adidas sneakers vintage outfit 6

Ik ben ook echt heel blkij met de sneakers. Ze hebben aan de achterkant een tof effect met een leuk printje, wat de sneaker toch wat minder basic maakt.

adidas sneakers vintage outfit 3

Shirt: Bershka | Broek: Vintage | Schoenen: Adidas | Bril: AliExpress

Liefs,
Ilona

12 reacties

  1. Die broek is een mooi mazzeltje bij de kringloop. Ik vind ‘m prachtig. Leuke sneakers ook. Ben benieuwd of je er net zo’n fan van wordt als van je docs;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *