Nieuwe vintage aankopen | Outfit

vintage outfit 7

Dat ik geregeld vintage kleding koop, is geen geheim. Ik vind het dus ook behoorlijk jammer dat de kringloopwinkels momenteel gesloten zijn. Maar gelukkig kunnen we online nog prima tweedehands shoppen. En zo scoorde ik via Instagram een toffe combinatie met een item wat al langer op mijn wishlist stond. Namelijk een vintage, bruine broek. Helemaal blij mee!

vintage outfit 1

Gisteren was het ook nog eens heerlijk weer, de perfecte dag dus om foto’s te schieten. Ik had dit weer echt ontzettend gemist. Van die lekkere vrieskou met een heerlijk zonnetje erbij waardoor het eigenlijk best aangenaam is.

vintage outfit 11

Het was daarmee ook echt perfect weer voor mijn nieuwe aanwinsten. Ik kocht deze via een tweedehands shop, die ik volg op Instagram. Ik volg Your Second Hand Clothing al geruime tijd, maar bestelde er nu voor het eerst wat en ik ben er onwijs blij mee. De items zijn echt vintage, dus jaren oud, maar nog in goede staat.

vintage outfit 16

Zoals ik al zei, stond een bruine broek al een behoorlijke tijd op mijn wishlist. Ik was echter wel specifiek op zoek naar een bruine, vintage broek. Dit omdat ik de fit van dit soort broeken echt heerlijk vind. Dus toen deze broek voorbij kwam wist ik dat die voor mij was. En aangezien de trui er perfect bij matcht, ging ook die mee.

Lees ook: Alternatieven voor de kringloop (kleding)

vintage outfit 2

Het voordeel van deze trui is dat de trui niet van wol is gemaakt, wat vaak met dit soort truien wel het geval is. En als er iets is waar ik absoluut niet tegen kan, dan is het wel wol.

vintage outfit 3

Het enige ‘nadeel’ aan de broek is, is dat deze wat aan de korte kant is. Ik vind dit zelf alleen altijd vrij makkelijk op te lossen, door er dr. Martens onder aan te doen. Ik heb mijn oude een opknapbeurt gegeven met nieuwe veters, via de officiële site. Nu zitten er leuke veters in met gele details. Overigens echt een tip, ze hebben toffe veters om je Docs een upgrade te geven!

vintage outfit 3
Trui: Vintage // Broek: Vintage // Schoenen: Dr. Martens

Ik ben in ieder geval helemaal blij met deze nieuwe combinatie en kan niet wachten om deze broek met andere items te stylen.

Liefs
Ilona

Zin in meer content? Volg me ook op Instagram.

24 reacties

  1. Leuk! Bij mij zijn broeken altijd 7 cm te lang! Dus mijn broeken, die naar de kringloop gaan, zullen voor sommige mensen ook net te kort zijn. Want ik maak ze altijd op maat. Bij mij hangt ook nog wel wat vintage in de kast, maar dat is dan mijn eigen kleding XD Ik heb sommige oude kleding echt al heel lang, maar zolang het past en ik het mooi vind, hou ik het.

  2. Het staat je heel erg mooi en ook ik vind het heel jammer dat de kringloopwinkels dicht zijn want ik doe niks bestellen op internet daar ik altijd problemen met de maten heb. Leuke foto’s heb je gedeeld. En ik kwam via Edward op je website want ik vind het ook altijd leuk om andere te leren kennen op deze manier om dan te zien wat zij zoal posten. Groetjes, Tine

  3. Een leuke combinatie. Ik mis de kringloopwinkels ook maar niet voor kleding want die koop ik er nooit. Wel vind ik het leuk om er rond te snuffelen en soms koop ik er ook weleens iets.

    1. Zo leuk om te horen! Vind dat ook zo leuk aan kleding, kan een style bij anderen heel leuk vinden maar zelf toch iets heel anders dragen. Ieder z’n ding. Maar dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *