Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Flannel | Outfit of the day

OOTD - flannels

Flannels, ik ben er dol op. Ik heb ze in het blauw, rood, groen en combinatie’s van die kleuren. Omdat ik zo dol ben op flannels en recentelijk twee nieuwe heb gekocht leek het me leuk dit met jullie te delen. En dus ben ik samen met een vriendin op pad gegaan om outfitfoto’s met flannel te maken. En ik moet zeggen, sommige zijn ontzettend gaaf geworden.

IMG_0012 (2)
flannel 2

En dit is dan de outfit, met een rode flannel. Ik heb het verder basic gehouden door een zwarte (ripped) jeans aan te doen. Door de scheuren in de broek wordt de outfit wel weer een tikkeltje stoerder. Daarnaast koos ik voor een strak, zwart topje met een simpele print er op, die mooi matcht bij de kleuren van de blouse.
Om de outfit niet te donker te maken combineerde ik de look verder met mijn witte adidas schoenen.

flannel 3
IMG_0047
IMG_0045
IMG_0026

En op de bovenstaande foto’s heb ik de boel gecombineerd met mijn blauwe flannel, iets wat ik er ook erg leuk bij vindt staan. Doordat het shirtje ook wat blauw bevat matcht dit dus ook weer. Daarnaast droeg ik simpele oorbellen, gewoon steentjes en daaronder veertjes. Mijn ketting hield ik ook minimalistisch, met drie driehoekjes, die weer terugkwamen in het shirt.

Beide flannels komen van de lefties op Gran Canaria, maar deze winkel heeft ook een (spaanse) webshop.

En dit was dan alweer de outfit. Laat me zeker even wat jij er van vond en hoe jij een flannel eigenlijk combineert!

Liefs,
Ilona

Voor meer outfits kan je me volgen op Instagram.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *