For the colder days | Video

For the colder days | Video

thumbnail ootdVandaag is het woensdag wat betekend dat ik weer een nieuwe video voor jullie heb. En deze keer heb ik gekozen om een outfit of the day video op te nemen. Als je benieuwt bent naar de video en nog wat extra foto’s, lees dan gauw even verder!

De video van vandaag heb ik iets anders gedaan. Ik heb besloten er verder geen gebabbel aan vooraf te laten gaan en heb enkel een video gemaakt met de beelden van mijn outfit. Die Dagmar voor me gefilmd heeft. Naast dat Dagmar enkele beelden heeft gefilmd, heeft ze ook nog wat foto’s gemaakt. Die ik hieronder ook nog even met jullie deel.

Maar voor je de extra foto’s bekijkt, neem zeker even een kijkje bij de video. Dat doe je gewoon door hier te klikken.

Lees ook: I don’t listen to Pink Floyd | Outfit (tegenwoordig wel)

outfit of the day

outfit of the day

Heel veel meer foto’s zijn er van mij alleen niet gemaakt, maar natuurlijk wel van Dagmar en mij samen. Grote kans dat jullie die ook nog wel voor bij zien komen. Maar voor meer beelden zul je gewoon even mijn video moeten bekijken.

Vergeet dan niet om even een duimpje omhoog te doen en me in de reacties te laten weten wat je nou vond van een video op deze manier.

<3 Ilona

6 gedachten over “For the colder days | Video

  1. Daaaahm girl. You are looking hot.
    Meid echt een mega leuke video en je bent echt een prachtige meid dus probeer de volgende keer op de foto meer uitstraling te tonen van ik mag er zijn. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *