Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

ootd

It’s too cold outside… | Outfit

ootd

De laatste dagen is het wel weer aardig koud. Of nou ja, aardig koud.. Dit koude weer brengt natuurlijk zo z’n outfits met zich mee, want koud weer vraagt toch wel om warme kleding. En laat ik nou net een tijdje geleden een sweaterdress gekocht hebben die ik graag met jullie wil delen! Dus vandaag share ik mijn winteroutfit met jullie!

winteroutfit 1

Aangezien het dus behoorlijk koud was en ik eigenlijk niet de behoefte had constant in mijn truitje te staan, ook wat foto’s met jas. Die hoort er namelijk ook gewoon bij op deze koude dagen. En laten we hierbij mijn heerlijke sjaal niet vergeten.

winteroutfit 7

De jas die ik hier droeg is een van Paris2Day, deze kocht ik inmiddels alweer een jaar geleden. Ik vind niet alleen het model ontzettend tof maar ook de leren mouwen in combinatie met het gemêleerde lijf vind ik er erg leuk uitzien.

Winteroutfit 1

De sjaal die ik op deze koude dag droeg ik een recente aankoop van de Pieces, waar ik ‘m voor een tientje scoorde in de sale.

Lees ook: Mijn 18e verjaardag | Outfit

winteroutfit 13

En dan de outfit zelf. In deze winteroutfit koos ik voor een sweaterdress, een item wat ik nog nooit eerder had gedragen. Het is in dit geval een heerlijke, warme wollen trui van de Primark.

Ik combineerde deze dag de sweaterdress met een zwarte panty, die ook bij de Primark weg komt. En mijn horloge, daar vertelde ik jullie al eerder over.

Winteroutfit: schoenen

En ik droeg mijn oude, vertrouwde schoenen van de H&M, die ik inmiddels ook al zo’n twee jaar heb. Ik droeg ze zelfs in een van mijn eerste outfit artikelen!

Winteroutfit: uitzicht

En ja, er moest ook even een foto gemaakt worden van de prachtige lucht. Maar whatever, dit was dus de winterse outfit die ik met jullie wilde delen. Een panty is misschien niet het handigste item in de winter, maar ik vond het zelf – in combinatie met de sweaterdress – eigenlijk goed te doen.

Wat draag jij eigenlijk graag in de winter? Let me know!

Liefs,
Ilona

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *