Op naar de lente | Outfit

Afgelopen weekend vierden we Pasen. Om een beetje in het thema te blijven had ik een toepasselijke, gele outfit aangetrokken. Wat stiekem vooral een van mijn favoriete outfits van het moment is. Ik kon het dan ook niet laten om met het lekkere weer een aantal foto’s te schieten om deze look met jullie te delen.

outfit pasen gele geruite broek 1

Mijn oude gele, geruite broek was helaas stuk gegaan. Maar ik merkte al vrij snel dat mijn garderobe niet meer compleet was zonder. Ik hou toch echt wel van de opvallende kleur, helemaal in combinatie met ruitjes. Dus begon mijn zoektocht naar een nieuwe broek.

outfit pasen gele geruite broek 2

En deze vond ik! En hoe heerlijk matcht deze ook met dit shirtje en mijn platform Dr Martens? Doordat de broek flaired is en aan de lange kant passen deze schoenen er echt perfect onder.

outfit pasen gele geruite broek 3

Bounty moest natuurlijk ook even meedoen aan de shoot, haha. Wat wordt hij alweer groot hè?

outfit pasen gele geruite broek 8

Het werd trouwens ook wel echt de hoogste tijd voor een nieuw kleurtje in mijn haar. Deze keer weer iets compleet anders dan je van mij gewend bent, namelijk koper oranje. Soms moet je eens wat nieuws proberen. En eerlijk, ik ben er verliefd op!

outfit pasen gele geruite broek 9
Shirt: Shein // Broek: Shein // Schoenen: Dr Martens X Marc jacobs

Wat draag jij graag nu het zonnetje weer tevoorschijn komt?

Liefs
Ilona

12 reacties

  1. Je ziet er prachtig uit! Leuk setje zo en die haarkleur staat je goed. Ik heb nog steeds mijn winterjas aan. Ik vind het nog steeds zo koud. :-(

  2. Juist gister een shirt binnen gekomen van Marktplaats gebroken wit met love erop maar dan een keer op 100. Erg druk erg leuk en erg blij mee. Je ziet er goed uit, je kleding(smaak) vind ik heel bijzonder het staat je dan ook geweldig! Het is jammer dat je zo ver weg woont want ik zou je graag voor mijn lens hebben.

  3. Hey sunshine!

    Eindelijk weer de tijd zonder jas naar buiten te gaan. Spijker- of trainingsbroek met daarboven een dun jasje of sweater, een mooie polo en tja 1 van de vele paren sport, casual of nette schoenen. Lekker combineren! Je nieuwe haarkleur staat je fantastisch goed!! 😍 🙂

    Geniet van de mooie dagen die komen.

    Dikke 💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *