Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

happy hour happy flower outfit 3

Outfit: Happy hour an happy flowers

Vandaag is het ein-de-lijk weer eens tijd voor een outfit post. Jeetje wat heb ik dit gemist zeg. En dan direct ook een van mijn favoriete outfits van het moment. Een heerlijke happy flowers outfit die tegelijkertijd heerlijk stoer en baggy is.

happy hour happy flower outfit 13

Ik draag hier namelijk een heerlijke baggy broek met toffe bloemen er op. Die door de fit onwijs lekker zit en ook nog eens stoer staat.

happy hour happy flower outfit 2

Daarnaast draag ik graag dit mega oversized shirt er op. Wat ook een heerlijk vrolijk bloementhema heeft en -net als de broek- heerlijk zit.

happy hour happy flower outfit 14

Ik loop niet vaak op sneakers, maar combineer deze broek er wel graag mee. Ik vind de baggy stijl van de broek heerlijk combineren met sneakers. En dan vallen de happy socks ook nog een keertje op, haha.

happy hour happy flower outfit 1

Shirt: Shein // Broek: Shein // Sokken: HappySocks // Schoenen: Adidas // Jasje: Vintage

Voor wat voor broeken ga jij graag? Lekker baggy of toch liever een strakker model? Ik merk dat ik toch steeds liever voor de baggy broeken kies de laatste tijd. Of op zijn minst een fijne mom jeans.

Liefs
Ilona

Eén reactie

  1. Leuk! Maar vooral je haar! Wat een leuke kleur is dat!
    Ik kies liever voor een soort broek er tussen in. Niet te strak maar ook niet te baggy. En ik heb altijd het probleem dat mijn taille te smal is (nou ja, eigenlijk zijn mijn billen te breed maar een smalle taille klinkt leuker). Dus ik móet echt een riem om anders kun je een vissenkom achterin mijn broek zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *