Outfit of foutfit? Selena Gomez

Outfit of foutfit? Selena Gomez

Outfit of foutfit, een nieuw concept op mijn blog. Waarin ik de stijl van celebs eens even flink onder de loep neem. Wat dragen ze in hun vrije tijd, of wat dragen celebs naar een bepaald evenement? Na de outfit geanalyseerd te hebben is het dan alleen nog de taak om te beslissen of het een goed gestylde outfit is, of dat de plank is misgeslagen met een flinke foutfit.

Aangezien ik zelf dol ben op Selena Gomez leek het me leuk om voor deze allereerste outfit of foutfit enkele outfits van haar eens onder de loep te nemen!
In deze artikelen beoordeel ik de outfits vanuit mijn mening, als ik iets een foutfit noem is dit dus niet per definitie een minder mooie outfit. Dit houdt gewoon in dat ik het persoonlijk niet geweldig gestyled vindt.

1. Zwart, zwart, zwart

outfit of foutfit - blackZwart, een kleur die altijd kan. Echt de mist er mee ingaan is vrijwel onmogelijks. Ondanks dat ik de laarzen persoonlijk wat minder vind maken ze de outfit wel helemaal af. En het stukje blote buik zorgt er dan weer voor dat niet alles compleet zwart is. Wat mij betreft is dit dus een goed gestylde outfit.

2. Ingepakt?

outfit of foutfit 2: ingepakt

Zwart kan je bijna nooit de fout mee ingaan toch? Nou ik denk dat ik mijn woorden terug neem. Want waar het in dit geval misschien wel een beetje chic oogt, lijkt het aan de andere kant alsof Selena ingepakt is. De combinatie met het wit vind ik erg leuk maar de vormgeving van het pak minder. Naar mijn mening is dit dus eerder een foutfit te noemen.

3. Rode knaller

outfit of foutfit: rode knallerEen leuk wit blousje, gecombineerd met een grijse ripped jeans. Een leuke, simpele combinatie. Maar, om de boel wat op te fleuren heeft Gomez hier een lange, rode jas bij aan getrokken. Wat mij betreft een ontzettend leuke combinatie. Ondanks dat ik de schoentjes met het panterprintje wat minder vindt is dit voor mij een goed gestijlde outfit.

4. Geroktoutfit of foutfit: geroktEen leuke, maar ook wel stoere outfit. Naar mijn mening heeft Selena deze echt gerockt. Een leuke geplooide rok, die mooi op de knie valt. In combinatie met een gecropped grijs truitje. Leuke schoenen erbij en natuurlijk een zonnebril, dit is voor mij toch echt wel een goed voorbeeld van een mooie outfit.

5. LEger

outfit of foutfit: leger

En dan alweer de laatste outfit, opnieuw een met veel zwart. Dat Sel daar van houdt is inmiddels wel duidelijk, toch? Maar om de outfit deze keer wat meer kleur te geven besloot Selena er een leuk legerkleurig, mouwloos blousje er overheen aan te doen. Een stoere hak eronder en een klassieke Channel tas en ze heeft weer een toffe outfit gecreëerd.

Over het algemeen weet Selena haar kleding goed te kiezen, maar zo af en toe slaat ze de plank nog wel eens mis. Maar geef toe, iedereen heeft er wel eens een foutfit tussen zitten ;).

En dit was dan mijn allereerste outfit of foutfit, laat me in de reacties zeker even weten wat je er van vond. En aanvraagjes voor een celeb of een bepaald evenement mag natuurlijk ook altijd!

♥ Ilona

8 gedachten over “Outfit of foutfit? Selena Gomez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge