Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

sweater 2

Oversized sweater weather | Outfit

sweater 2

Ik kan je vertellen dat ik onwijs blij ben dat het eindelijk echt herfst is. De bladeren vallen weer van de bomen, de paddenstoelen schieten uit de grond en we hebben weer warme chocolademelk in overvloed. En het lekkerste van alles; ik kan weer een oversized sweater aan.

sweater 1
sweater 4

Sweaters ben ik onwijs dol op, altijd al geweest ook. Ik vind het gewoon heerlijk om me weer lekker te kunnen verstoppen in een te grote trui. Het is onwijs comfortabel en ik vind het er zelf ook gewoon heel erg leuk uit zien. Toen ik deze rode sweater tegen het lijf liep wist ik ook meteen dat deze met me mee naar huis ging. Niet alleen ben ik de kleur rood onwijs gaan waarderen de laatste tijd, ook de strepen vond ik onwijs tof staan.

sweater 5

Meer oversized sweaters zien? Check dit artikel.

sweater 2

Ook kocht ik recentelijk deze nieuwe schoenen. Ik ontdekte dat ik eigenlijk maar 1 paar echte winterschoenen heb en dat kon natuurlijk niet. Dus toen ik in een outlet store tegen deze Levi’s aanliep besloot ik dat ook deze mee naar huis moesten.

sweater 6
sweater 7

Het grappige is trouwens dat ik al deze outfit foto’s in mijn eentje heb gemaakt. Vaak vraag ik iemand mee om foto’s van me te maken, maar deze keer ging ik zelf met camera en statief op pad. En ik kan je eerlijk zeggen, ik vind het heerlijk. Ik kan alle tijd nemen, zo vaak de foto opnieuw maken als ik zelf wil en ben van niemand afhankelijk. En stiekem vind ik het gewoon heerlijk om in mijn eentje met mijn camera door de natuur te struinen.

sweater 8
sweater 9

Trui: Primark | Broek: Pull & bear | Schoenen: Levi’s

Al met al kan je wel stellen dat mijn geluk niet meer op kan nu ik weer in mijn oversized sweaters weg kan kruipen en ook nog eens op nieuwe schoenen rond kan lopen.

Ben jij net zo dol op oversized sweaters als ik dat ben? Let me know!
Liefs, Ilona

6 reacties

  1. Ja ik hou ook van oversized sweaters, vooral om heerlijk mee op de bank te zitten! :) Goed dat je een keer foto’s alleen hebt gemaakt. Ik wilde dat ook al tijden doen, maar ben te gierig voor een statief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *