Recente kringloopvondsten #1 | Kleding en boeken

kringloop 2 boeken something to tell you
kringloop 2 boeken something to tell you

Ik ben zelf dol op de kringloop. Ik kom er dan ook regelmatig en vind het heerlijk om tussen alle spulletjes te neuzen. En ik vind het natuurlijk helemaal fijn om dan tegen een pareltje aan te lopen, en iets voor een klein prijsje mee naar huis te kunnen nemen.


Daarnaast probeer ik de laatste tijd mijn kleding meer bij de kringloop vandaan te halen. Dit omdat het bij de kringloop een stuk goedkoper is en je iets op deze manier een tweede leven kan geven. Wat een stuk beter is dan al je kleding nieuw kopen bij winkels als Primark, H&M of de Bershka.

kringloop 1 blauw rokje en witte trui

Zo scoorde ik recentelijk dit blauwe velvet rokje en deze witte trui bij de kringloop. Toen ik het rokje zag was ik op slag verliefd en ik had geluk deze dag want ik scoorde de witte trui er ook nog bij. En dit alles kocht ik voor slechts €6,90. Daar word ik nou gewoon blij van.

Ik ging eigenlijk naar de kringloop met als doel een nieuwe lamp te kopen. Ik wist niet precies wat ik zocht, maar toen ik tegen deze lamp aanliep was ik op slag verkocht. En voor die €3,00 kon ik ‘m natuurlijk niet laten liggen!

kringloop 2 boeken something to tell you

Ik kan zelf geen kringloop bezoeken zonder even langs de boeken te zijn gelopen. Ik koop mijn boeken nagenoeg alleen in de kringloop, omdat ze hier gewoon een stuk goedkoper zijn. Zo koop ik regelmatig ‘nieuwe’ boeken van James Patterson, Karin Slaughter en Robin Cook (echte aanraders wat mij betreft). Daarnaast lees ik de laatste tijd graag Engelse boeken, ik merk namelijk dat mijn Engels hier echt door vooruit gaat en ik vind het heerlijk lezen. Bovenstaande boeken kocht ik dan ook tijdens mijn laatste bezoek.

outfit 1

Ook kocht ik een tijdje geleden dit vintage jack. Het is een merkjack van Vingino en ik tikte ‘m voor slechts €4 op de kop. En het leukste van alles, in de voering van de jas zat een verdwaalde euro.

Vind jij het ook zo heerlijk om bij de kringloop te shoppen?

Liefs,
Ilona


12 reacties

    1. Dat is zeker jammer inderdaad. Ik moet zeggen dat ik wel echt regelmatig ga, om te kijken of er nieuwe pareltjes te vinden zijn. Soms is het een kwestie van hardnekkig terug blijven gaan, tot je wat tegen komt.

  1. Leuke vondsten. Ik kan de boeken ook nooit overslaan in de Kringloop. En op de één of andere manier vind ik er ook altijd wel iets interessant om te lezen. Zo fijn! Verder vind ik het ook altijd tof om naar de vazen te gaan kijken. Daar zie ik ook af en toe wel iets mooi staan :)

    1. Dankjewel. Ik vind het ook zo heerlijk dat ze altijd wel een leuk boek hebben. Zelf sla ik de vazen eigenlijk altijd over, dus misschien moet ik daar ook maar eens tussen gaan kijken!

  2. Je hebt echt leuke dingen gescoord zeg. Ik koop zelf ook vaak boeken in de kringloop, kleding vind ik er meestal niet zo vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *