Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Hoi allemaal, vandaag heb ik een keertje geen Do It Yourself klaar staan maar een review van de webshop Bycleo. Ik heb van hun enkele producten mogen uitzoeken en laat deze vandaag aan jullie zien.

ByCleo

ByCleo is een webshop die voornamelijk sieraden en accessoires verkoopt. Ze hebben kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Maar ze verkopen ook horloges en sjaals. Tevens verkopen ze hele leuke en handige drinkbekers onder het kopje lifestyle.

Review

ByCleo 12

Ik heb van Bycleo drie producten gekregen, een ketting, een ring en oorbellen. De producten zijn op dinsdag op de post gegaan en kwamen woensdag al binnen. Ze hebben dus een hele snelle levering. Het pakketje kwam binnen in een leuke, paarse envelop die gewoon door de brievenbus past. Hierdoor hoef je ook niet per se thuis te zijn als het pakketje bezorgd wordt, wat ik persoonlijk erg handig vind.

ByCleo: ketting 1

Ik heb dus drie producten gekregen. Ten eerste deze gouden ketting met twee veertjes er aan hangend. Deze ketting (niet meer verkrijgbaar) is op het moment afgeprijsd van €8,95 naar €5,95.

Lees meer: Alles bloeit weer | Outfit + kortingscode

ByCleo: Ketting 2

De ketting heeft een goudkleur en bevat 2 veertjes, deze veertjes hangen aan een ringetje wat aan de ketting is bevestigd. Het zit allemaal erg goed vast en de ketting is licht in gewicht. Ik vind de prijs die je ervoor betaald goed in verhouding met de kwaliteit van de ketting. De ketting is stevig, de kleur lijkt er goed op te blijven zitten en de ketting is niet te zwaar.

ByCleo: ring

Als tweede product kreeg ik deze ring(niet meer verkrijgbaar). De ring kost €6,95 en heeft een soort van gouden kleur. Het is eigenlijk een veer die om je vinger heen zit, hiermee past ‘ie goed bij de ketting. De ring is zeer stevig en buigt niet zomaar om. Toch is ie wel een klein beetje verstelbaar voor het geval deze te groot of te klein is. Je kan namelijk een beetje aan de ring duwen of trekken om ‘m wat kleiner/groter te maken.

De ring had voor mij echt de perfecte maat, waar ik echt blij mee ben. Ik heb namelijk vrij smalle vingers en ringen zijn mij daarom te groot waardoor ik ze om mijn middelvinger moet dragen, maar deze ring past perfect om mijn ringvinger :).
Ik vind bij deze ring opnieuw de prijs kwaliteits verhouding goed in balans, voor het geld wat je betaalt krijg je een mooie en stevige ring. Het enige nadeel vind ik dat de ring wat afgeeft op mijn vinger waardoor mijn vinger lichtelijk groen wordt. Maar dit is gemakkelijk op te lossen door wat doorzichtige nagellak op de binnenkant van de ring te smeren.

oorbellen 1

Als laatste kreeg ik deze oorbellen(niet meer verkrijgbaar) ter waarde van €4,95. De oorbellen zijn ook verkrijgbaar in een blauwe variant.

ByCleo: oorbellen 2

De steentjes van de oorbellen zijn gemaakt van plastic, maar dit is niet echt te zien. De gouden rand van de oorbellen zijn opnieuw van een stevig materiaal gemaakt. De roze stenen zitten hier ook nog eens goed in vast! Opnieuw vind ik het een mooie prijs voor de kwaliteit van de oorbellen.

Eindoordeel

ByCleo 13

Ik ben heel erg tevreden over de producten die ik heb gekregen, ze zijn niet te duur, zien er goed uit en hebben een goede kwaliteit. Ik ben zeker van plan om nog eens wat bij ByCleo te bestellen!

Liefs,
Ilona

Voor meer outfitinspiratie kan je me volgen op Instagram.

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *