Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Outfit 5 skatepark Tuinbroek H&M primark Blouse vintage

Rondstruinen door Londen | Outfit

Outfit 5 skatepark Tuinbroek H&M primark Blouse vintage

Zoals je afgelopen maandag al kon lezen heb ik een week lang rond gestruind in Londen. Aangezien ik met enkel handbagage vloog, kon ik weinig kleding meenemen en moest ik dus goed nadenken over wat ik aan wilde trekken.

Outfit 8 Tuinbroek H&M primark Blouse vintage

Zo had ik tijdens deze reis slechts 1 paar schoenen mee, namelijk mijn vertrouwde Dr. Martens. Op deze schoenen kan ik lang lopen en deze zijn dus perfect voor een citytrip.

Outfit Tuinbroek H&M primark Blouse vintage

Verder had ik mijn tuinbroek en een grijze broek (die halverwege sneuvelde) meegenomen. Ik vind mijn tuinbroek echt ideaal, gezien het zakje – inclusief rits – aan de voorkant. Daarnaast zit mijn tuinbroek ontzettend lekker en kan ik ‘m combineren met zowel shirts, blouses en truien.

Londen 3 Londen eye uitzicht

Al met al heb ik een onwijs fijne week gehad samen met Dagmar in Londen. De credits voor de foto’s gaan overigens ook naar haar.

Liefs,
Ilona

10 reacties

  1. Sowieso heel tof dat je naar Londen bent geweest! Wat een geweldige stad blijft dat toch. En prachtige outfit heb je aan! Dat soort schoenen waar je goed op kunt lopen, zijn altijd wel een must tijdens stedentrips :)

  2. Ik vind Londen ook zo’n leuke stad! Ik heb op mijn vorige stedentrip ook alleen mijn Dr. Martens gedragen. Wel een paar sandalen in de koffer just in case ik naar iets nets zou gaan waarbij dat echt niet kon, maar dat was niet nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *