Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

myjewellery 2 horloge armbandje

Sieraden van MyJewellery | Outfit

myjewellery 2 horloge armbandje

Ik ben zelf dol op kleine en minimalistische sieraden. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om dit op subtiele wijze met elkaar te combineren. En hoe leuk; ik kreeg de kans een aantal toffe sieraden uit te zoeken bij My Jewellery.

myjewellery 3 haarband horloge armbandje

My Jewellery is een webshop met een groot aanbod aan sieraden en kleding. Zo vind je bijvoorbeeld onmisbare items voor een festival, genoeg horloge’s om nooit meer te laat te komen en ze hebben een heel scala aan gouden oorbellen.

my jewellery 5

Zelf koos ik een subtiel, zilveren armbandje uit. Met het teken van mijn sterrenbeeld (schorpioen) erin. Ook besloot ik een nieuw horloge te bestellen. Ik heb momenteel namelijk een horloge met een donker uurwerk, dus vond deze mooi ter afwisseling. Ik vind het dunne bandje ook erg mooi voor als je – net als ik – vrij dunne polsen hebt.

Lees ook: Een zelfgemaakt tie-dye shirt | Outfit

My jewerelly haarband en horloge

Ook besloot ik een nieuwe haarband uit te kiezen. Ik vind het zelf namelijk ontzettend fijn om met warm weer mijn bandana te dragen. Toen ik deze grijze haarband voorbij zag komen twijfelde ik dan ook geen moment en besloot ik deze ook uit te kiezen.

Wat voor sieraden draag jij voornamelijk?

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

14 reacties

 1. Leuke sieraden. Ik ga voornamelijk voor heel veel ringen. En soms kettingen. Armbandjes vind ik soms niet zo lekker zitten en irriteer ik mij eraan, haha.

  Bettie

 2. Ik draag vooral oorbellen. Ik heb een hele verzameling in mijn kistje (oeps), maar kan die enkel in het weekend dragen. Met mijn job in de zorgsector is het niet toegelaten om versiering in de oorlellen te dragen ;) Ik draag dus doordeweeks knopjes, zodat die toch niet opvallen (wil niet dat mijn gaatjes verdwijnen en zonder voel ik mij eigenlijk ook wel naakt)

 3. Ik draag wat ringen af en toe een armband en ik heb wat kettingen maar ben niet echt een sieradendrager. Ik heb zelden een horloge om al heb ik er een stuk of acht :lol:
  Je bandana past mooi bij je shirt.

  1. Dankjewel! En ik probeer tegenwoordig ook bewust meer af te wisselen omdat ik best wat sieraden heb maar eigenlijk altijd hetzelfde droeg.

 4. Mooie en goed bij jou passende dingen heb je uitgekozen!
  Ik heb (draag) maar heel weinig sieraden. Momenteel draag ik eigenlijk enkel mijn trouwring, dat is gelijk ook het duurste wat ik heb :).
  Vroeger droeg ik wel oorringetjes maar had altijd last dat het ontstak dus uiteindelijk ben ik er maar mee gestopt. Armbandjes zijn dan zowat altijd veel te wijd voor mijn erg smalle polsen.
  En sedert ik een fitbit heb, draag ik ook geen ‘mooi’ horloge meer…

  1. Dankjewel! Ik draag zelf ook altijd sterling zilver, omdat mijn gaatjes anders ook gaan ontsteken. En armbandjes zijn dan inderdaad een probleem.

 5. Prachtig horloge en ik houd ook van die subtiele sieraden. Ik had een soortgelijk armbandje, maar daar ging een ringetje van open. Ik ben alleen zo’n vrouw die dan geen tangetje in huis heeft om dat te herstellen, dus daar ligt het op te wachten;).

  1. Dankjewel. En erg herkenbaar, wat meestal ook wel werkt is het ringetje dichtknijpen met een schaar of pincet! Zo doe ik het in ieder geval altijd, bij gebrek aan een tangetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *