Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

vintage look 6

Soms nog leuker dan nieuw | Vintage outfit

Dat ik fan ben van tweedehands shoppen zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan. Toen er recentelijk weer pakketjes van Vinted op de deurmat vielen kon ik dan ook niet anders dan hier eindelijk weer een outfitshoot mee houden. Het voelt als eeuwen geleden door de verhuizing dus het werd ook wel de hoogste tijd, so let’s go!

vintage look 8

De laatste tijd ben ik steeds meer van baggy en straight leg broeken. Toen ik deze broek tegenkwam was ik dus ook op slag om. Naast dat ik veel rood/zwarte items heb zijn ruitjes natuurlijk ook altijd goed.

vintage look 4

Dat ik een fan ben van bandshirts en shirts met opdruk is vaak ook geen verrassing meer. Ik vind het tegenwoordig ook superchill om ze gewoon lekker te dragen met lange mouwen er onder. Of dit nou effen, met streepjes of ruitjes is maakt me niet zoveel uit. Maar je hebt direct zo veel meer mogelijkheden.

vintage look 3

Het leuke is natuurlijk ook dat ik inmiddels in een andere omgeving woon. Ik ben dan wel in Assen blijven wonen, maar woon inmiddels wel echt aan de andere kant van Assen. Wat betekent dat er weer een hoop mooie en nieuwe plekjes zijn die ik kan gaan ontdekken. Heerlijk wandelen en weer outfitshoots houden!

vintage look 2

En dat fijne wandelen wil hier heel goed in de omgeving. Je kan alle kanten op en natuurgebieden zijn zowel lopend als met de fiets onwijs goed bereikbaar, dus ik ben lekker veel onderweg.

vintage outfit look 5

Ik vind het ook echt heerlijk dat de lente weer in opkomst is. Ondanks het wisselvallige weer komt alles wel langzaamaan weer in bloei. Heeft ook altijd wel wat.

vintage look 7

En ondanks de moeilijke momenten genieten ik ook van mijn eigen plekje. Afspreken met vrienden en het langzaamaan opnieuw opbouwen van mijn leven. Met de mensen van wie ik hou en hele lieve mensen om me heen op mijn nieuwe woonplek.

Lees ook: De leukste tweedehands items online scoren

vintage look 9

T-Shirt: Vintage | Shirt: H&M | Broek: Vintage | Schoenen: Dr Martens X Marc Jacobs (heaven)

Al met al geniet ik van het weer en zet ik voorzichtig aan stapjes vooruit. Ben ik weer bezig met de dingen die mij blij maken, bijvoorbeeld het matchen van originele (vintage) outfits.

Liefs
Ilona

8 reacties

  1. Die broek is echt heel leuk! Fijn dat je zo lekker kunt wandelen in je nieuwe omgeving. Altijd leuk om er op uit te gaan en nieuwe dingen te ontdekken.

  2. Oh wauw, die broek vind ik echt heel tof! Wel grappig trouwens dat jij om je heen kijkt voor plekken waar je outfitfoto’s kunt maken. Ik vind dat dus leuk om te lezen, hoe dat werkt in iemands hoofd.

  3. T-shirt over lange mouwen is heerlijk, zeker als je in de winter (of de kouwe lente) je favo t-shirt wilt dragen! Het is een hartsikke leuke outfit weer.

  4. Ik draag alleen wat me lekker zit, dat is voor mij de maatstaf. Wat anderen daarvan vinden maakt me niet zoveel uit. Als jij je daar goed bij voelt moet je het beslist niet laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *