Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

vintage jasje jaren 70 80 - 4 kringloop

Terug naar de jaren 70 met een vintage jasje | Outfit

vintage jasje jaren 70 80 - 4

Kleding uit de jaren 70 en 80, you love it or you hate it. Het was de tijd waarin de hippies los gingen en waar niks te gek was. Het is dan ook een stijl die ik zelf ontzettend leuk vind en ik snap ook niet hoe dit vintage jasje niet eerder op mijn blog voorbij heeft kunnen komen.

jaren 70 80 - 6


Ik heb dit jasje namelijk inmiddels een jaar in mijn bezit en draag het regelmatig met veel liefde.

vintage jasje jaren 70 80 - 3
vintage jasje jaren 70 80 - 9

Ik kocht het jack voor slechts een paar euro bij een kringloopwinkel, wat het extra leuk maakt. Want de kans dat dit jasje ook daadwerkelijk uit de jaren 70 of 80 komt is daarmee best wel groot.

vintage jasje jaren 70 80 - 10

Jasje: Vintage // Shirt: Zara // Broek: Pull & Bear // Schoenen: Dr. Martens

vintage jasje jaren 70 80 - 5

Ik weet inmiddels dat de meningen over dit vintage jasje aardig verdeeld zijn. En dat is helemaal oke. Dus nu ben ik benieuwd; wat vind jij ervan?

Liefs,
Ilona

9 reacties

  1. Vintage jackets are great additions to any wardrobe. Whether you’re male or female, having this kind of jacket in your closet will make you party-ready anytime of the year.

  2. Ik vind het jou echt geweldig staan! Het is vaak zo dat ik dit soort jasjes niet gauw pak, maar als ik het zo bij jou aan zie vind ik het toch wel heel erg tof staan.
    Super gave aankoop!
    Liefs,
    Evelien

  3. Wat ontzettend leuk dat je door gewoon draagt. Het is niet mijn stijl maar ik vind t jou wel echt leuk staan.

  4. Haha, ik ben geen ‘lover’ hiervan. Maar dat komt vooral omdat het gewoon totaal niet mijn stijl is. Bij een ander vind ik het juist geweldig om te zien dat ze dit gewoon aan durven. Geweldig toch, als iedereen z’n eigen smaak kan volgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *