Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Tijd voor oversized sweaters | Outfit

outfit oversized truien weer 1

Het is inmiddels alweer aardig fris, of zelfs koud te noemen in de ochtenden. Wat betekent dat de (oversized) sweaters weer aan kunnen. Zodat je lekker weg kan kruipen in een comfortabele, warme trui als de kou langzaam binnensluipt.

outfit oversized truien weer 4
outfit oversized truien weer 6

Lees ook: Hierom houd ik van de herfst

Tegenwoordig kan ik mijn camera met mijn telefoon besturen. Ik heb namelijk -na lang sparen- een nieuwe camera aangeschaft. Dit moest ik natuurlijk uitproberen. En geloof me, met de autofocus is het zoveel makkelijker om mijn eigen outfit foto’s te maken, haha.

outfit oversized truien weer 2

Ik kocht deze trui vorig jaar, net als de broek en mijn Dr. Martens. Maar ik ben nog steeds dol op elk onderdeel.

outfit oversized truien weer 6

En ja, ik blijf het fijn vinden om lekker door de bladeren te stampen. Kom maar door.

Wat draag jij graag in deze koude maanden?

Liefs,
Ilona

20 reacties

  1. Dat klinkt heel handig! Leuke trui én leuke foto’s! Ik draag met dit weer het liefst mijn pyjama, eigenlijk. En dan onder een dekentje op de bank met een boek….

  2. Fijn dat je nu makkelijker foto’s van jezelf kan maken! Dat vond ik altijd zo’n gedoe dat ik het maar heb opgegeven, haha. Ik ben zelf niet zo van de sweaters, maar ik heb wel een enorme collectie vesten.

    1. Yess, ik heb nu een camera met wifi, je bouwt dus als het ware een netwerk waarmee je verbind, om vervolgens met (in mijn geval) de Canon app contact te maken, echt ideaal

  3. Die nieuwe camera klinkt goed. Heerlijk, zo’n oversized sweater. Ik had ze nooit, want naar mijn werk zou ik ze niet dragen, maar nu ik niet werk, merk ik dat ik dit soort kleding veel meer ga waarderen. Sweaters heb ik nog (te) weinig, maar ik heb wel een sweatdress. Ook zó heerlijk én lekker warm!

  4. Dr. Martens zijn razend populair heb ik begrepen van mijn dochter. Handig trouwens met je telefoon je camera besturen. Zo lijkt mijn camera opeens ouderwets :lol:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *