Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

vintage blouse outfit 1

De laatste tijd bestel ik steeds meer kleding tweedehands. Niet alleen omdat het beter is voor het milieu, maar ook omdat je echt unieke items kan scoren. Zo scoorde ik ook een hele toffe blouse via Instagram, die ik graag met jullie deel.

vintage blouse outfit 1

De laatste tijd ben ik sowieso helemaal into vintage kleding, iets waar ik snel meer over wil delen. Naast dat je echt unieke items kan scoren heeft het natuurlijk ook voordelen voor de kledingindustrie.

outfit vingtage blouse 2

Dit blousje is trouwens toch ook echt perfect voor deze tijd van het jaar? Helemaal met mijn rode haar erbij, haha.

outfit vingtage blouse 3

En mijn tuinbroek, die hangt al een aantal jaren in de kast maar draag ik nog steeds met evenveel liefde. Het voordeel is ook dat de broek lekker stretchy is, wel fijn als je een aantal kilo’s aangekomen bent.

outfit vingtage blouse 1

Zoals ik al zei scoorde ik de blouse via Instagram. Via het account @margootje_vintage

vintage blouse outfit 11

Ik heb dan wel al een hele voorraad blousejes in bezit, maar dit is zeker een unieke. Niet alleen door de toffe print maar ook de ballonmouwen die de blouse lichtelijk heeft. En het kleurtje groen werd ik in een slag verliefd op.

vintage outfit blouse 5

Blouse: Vintage / Tuinbroek: H&M / Schoenen: Dr Martens

Wat was jouw laatste kringloop pareltje?

Liefs,
Ilona

12 reacties

  1. Ik vind ‘m mooi! Vroeger droeg ik vooral effen blauw of zwart. Maar de laatste jaren kies ik steeds vaker voor prints en veel kleuren. Ik ben trouwens al jaren niet bij de kringloop geweest. Ik neem het me steeds voor maar het komt er niet van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *