Een nieuw horloge | Update

Een nieuw horloge | Update

horlogeHorloges zijn iets wat ik jaren niet meer heb gedragen. Ontzettend zonde vind ik dat eigenlijk, want horloges kunnen ontzettend mooi en stijlvol staan. Ze maken je outfit vaak net wat minder saai en zijn daarnaast ook nog eens ontzettend handig. Daarom leek het me leuk om in deze update mijn nieuwe aanwinst met jullie te delen!

Het horloge

Het horloge wat ik heb gekregen is eigenlijk vrij simpel. Het bevat een simpel zwart bandje wat naar mijn mening een mooie breedte heeft. Doordat ik vrij smalle polsen heb kunnen horloges namelijk al vrij snel lomp staan. Iets wat bij dit klokje niet gauw gebeurd.

horloge 4Naast het zwarte bandje bevat het horloge mooie gouden details. Het goud uit het klokje zelf keert terug in de wijzers en de sluiting. Daarnaast bevat de binnenkant van het klokje zwarte en witte strepen.

horloge 1Doordat het horloge een simpel zwart bandje bevat en verder gouden (en witte) details bevat heeft het geheel een rustige uitstraling. Hierdoor past het horloge bij ontzettend veel outfits en voegt het echt wat toe. Door de bescheiden kleuren past het bij de zowel bij een rustige als een drukkere look.

Daarnaast kan je met dit klokje natuurlijk ook makkelijk de tijd bijhouden, want dat is toch wel waar die uiteindelijk voor gemaakt is. En het allermooiste is misschien nog wel, dat dit klokje maar rond de 6 euro kostte. Het enige waaraan je kan merken dat het horloge zo goedkoop was, is het bandje. Het is namelijk geen (nep)leren bandje, maar een rubberen bandje. Gelukkig zie je dit er niet aan af doordat het mooi mat en zwart is. Daarnaast voelt het (ondanks de prijs) allemaal erg stevig aan en heb ik niet het idee dat het horloge snel stuk zal gaan of iets dergelijks.

Draag jij graag horloges?
Ilona


Merkloos – rond de €6,00 | Verkrijgbaar bij de Action

7 gedachten over “Een nieuw horloge | Update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge