Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Een tijdje terug kocht ik vol enthousiasme het bovenstaande topje. Omdat ik gestreepte shirts onwijs leuk vind onder mijn tuinbroeken. Ik kwam echter tot de ontdekking dat ik de top ook wel heel erg leuk vond boven mijn roze broek. Dus vandaag was mijn outfit eens helemaal in het roze.

outfit 3 roze broek en shirt

De laatste keer dat ik zoveel roze droeg in een outfit, is voor mij al weer een aantal jaren geleden. Deze broek die ik vorig jaar kocht, valt dan ook overduidelijk buiten mijn comfort zone. Maar des te leuker om te combineren.

outfit 1 roze broek en shirt

Uiteindelijk was ik zelf eerlijk gezegd verrast over hoe leuk ik de combinatie uiteindelijk vond. Want met mijn dr. Martens eronder vond ik het al met al een toffe look geworden.

Lees ook: 5 items waar ik op slag verliefd op werd | Deel 2

outfit 2 roze broek en shirt

Broek: Stradivarius // Shirt: Primark // Horloge: Regal // Schoenen: Dr. Martens

Welke kleur draag jij veel?

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

18 reacties

  1. Ik vind die knalroze kleur, pink of fuchsia of hoe ze het maar noemen, op het moment erg leuk. M’n vriend noemt het ‘oudevrouwen-roze’ haha en inderdaad.. als ik op straat om me heen kijk, zijn er wel veel vrouwen van mijn leeftijd die die kleur dragen.. maar het staat toch heel vrolijk, dus waarom niet? Heb ook graag paars aan.. heb nu zelfs paarse schoenen.
    Jouw outfit staat je helemaal prima!

  2. Wat een leuke en gewaagde outfit! Zelf vind ik het altijd spannend om dat soort kleuren te combineren, maar jou staat het erg goed! Staat je erg leuk, vooral die broek, ook al is die wat uit je comfortzone. Juist extra stoer dat je hem daarom draagt!

  3. Heel erg leuk! Ik vind de broek juist heel mooi, mooi model. Ik denk altijd dat ik veel rood draag en dat is ook wel zo, maar als ik de was op de lijn zie hangen, valt me altijd op dat daar toch ook opvallend veel felroze tussen zit. Draag ik dus blijkbaar ook veel;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *