Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Vastgestrikt en gestreept | Outfit

In de jaren negentig waren ze helemaal hot en sinds een aantal maanden zijn ze ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld, de lace-up top. In eerste instantie twijfelde ik of ik ze leuk moest vinden of niet, maar inmiddels is mijn lace-up top een van mijn favoriete items geworden. En daarom deel ik vandaag enkele outfitfotootjes hiermee.

Vastgestrikt

ootd leeuwarden

Zo, laat ik direct met de deur in huis vallen met een vrolijke foto, haha.

OOTD Leeuwarden 1

Op deze foto is de top duidelijk te zien en is ook goed te zien dat er een mooi werkje in zit. De stof zelf bevat namelijk verticale strepen. Daarnaast is het lace-up gedeelte niet heel erg diep, wat ik bij mezelf een stuk mooier vind staan. Ondanks dat draag ik er wel graag een zwart hemdje onder.

ootd leeuwarden 4
ootd leeuwarden 3

I lost my shoes last night, I don’t know where I put my keys.

Ja. Goed verhaal. Is toevallig de eerste zin waar ik aan denk als ik mijn schoenen zie, haha. Ik ken de lyrics van Ed zijn nummers gewoon te goed. Sorry.

Deze schoenen zijn de laatste tijd al een aantal keer voorbij gekomen in mijn OOTD’s en ik blijf er ook echt dol op. Ik scoorde ze vorig jaar bij de H&M, maar draag ze nu meer dan ooit.

OOtd leeuwarden 6

Gestreept

En aangezien ik deze dag ook een nieuwe blouse kocht en ik deze ook graag wilde laten zien, heb ik daar ook een aantal fotootjes meegemaakt.

Ook bij dit item heb ik even getwijfeld, want ondanks dat ik dol ben op blousejes wist ik het niet zeker. Maar ik kom ‘m gewoon niet laten liggen en uiteindelijk ben ik onwijs blij dat ik deze blouse heb meegenomen.

Toevallig komen alle items die ik deze dag droeg bij de H&M vandaan. Het zijn allemaal (behalve de schoenen) vrij recente aankopen, waar ik onwijs blij mee ben. Want sinds ik deze grijze broek heb, laat ik mijn zwarte broek ietsje vaker in de kast liggen, haha.

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt in Leeuwarden, benieuwd naar omgevingsfoto’s? Check dan zeker even mijn vorige artikel.

Wat vind jij eigenlijk van de lace-up trend?

Liefs,
Ilona

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *