Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Winactie: €40 shoptegoed bij Hoesjes Outlet

Winactie hoesjes outlet

Vandaag heb ik iets ontzettend leuks voor jullie, namelijk een winactie. Ik vind het ontzettend leuk dat ik namens Hoesjes Outlet een van jullie blij mag maken met een shoptegoed, waarmee je je eigen hoeje(s) en accessoire(s) uit kan zoeken!


Wil jij nou kans maken op dit shoptegoed om jouw eigen hoesje uit te kunnen zoeken, doorloop dan onderstaande stappen:

winactie hoesjes outlet 2
  • Volg mij op Instagram en/of Facebook.
  • Laat in de reacties weten dat je meedoet, dit mag een korte reactie zijn, maar als je je wil uitleven en er een verhaal van wil maken mag dit natuurlijk ook. Weet dat ik elke reactie die ik ontvang ontzettend waardeer.

Je kan meedoen tot 21 april, de winnaar stuur ik 22 april een mail. Zorg er dus voor dat je een geldig e-mailadres achterlaat bij het reactieveld, anders kan ik je niet bereiken.

Liefs,
Ilona


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met hoesjes outlet.

10 reacties

  1. Heey ilona!! Ik doe ook mee, omdat ik sinds mijn vriendin en ik samen zijn een polaroidfoto van haar in mijn hoesje had. Het gaat nu niet goed tussen ons dus het voelt niet oké om haar in mijn hoesje te hebben, dus ik ben wel toe aan een nieuw hoesje

  2. Leuk! Ik loop al een jaar met zo’n basic hoesje dat bij m’n telefoon zat en ik vind ’t al bijna een jaar helemaal niks, dus ik doe graag mee. Ik had je op Instagram nog niet gespot, maar ik ga je er gelijk gezellig volgen;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *