Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Klaar voor het voorjaar met witte Dr. Martens schoenen

Waar ik eerder veel sneakers droeg, loop ik tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar in mijn dr. Martens rond. Dit omdat ik ze fijn vind lopen, er zonder klachten een hele dag op lopen en ik hou van het uiterlijk van de schoen. Eigentijds en ze kunnen letterlijk overal onder. Alleen wat echt nog ontbrak in mijn uit de hand gelopen collectie, was een paar witte dr. Martens. Tot nu.

witte dr. martens omoda

Zoals ik al zei heb ik inmiddels een aardige collectie docs. Dit is inmiddels paar nummer zes. Je kan dus wel concluderen dat ik blij ben met deze witte variant. Ik zag het al veel voorbij komen dus was al helemaal geïnspireerd. Ik kon het dan ook niet laten om via Omoda weer voor een paar Dr. Martens schoenen te gaan.

witte docs omoda 2

Omoda biedt overigens een divers aanbod aan schoenen, van biker boots tot hakken. Maar ik stap zelf het liefst rond op platte schoenen of platforms. Dit omdat ik hakken simpelweg niet prettig vind en het dan ook alles behalve onnodig vind mezelf hier een dag mee te martelen.

witte docs omoda

Wel vond ik het tof om deze keer voor een lagere variant te gaan. Ik heb tot nu toe alleen maar hoge dr. Martens met achtr veterogen, dus met zes vond ik ook wel leuk voor de verandering. Het heeft net weer wat anders dan de klassieke hoogte. Alhoewel die ook leuk blijft.

dr martens full outfit 2
Blouse: Vintage via Vinted | Broek: Bershka | Schoenen: Dr. Martens via Omoda

Lees ook: Nieuwe Dr Martens heaven van Marc Jacobs

Al met al ben ik onwijs blij met de aankoop, helemaal met het voorjaar op het oog over een maand of twee. Dan zijn witte schoenen ideaal en een fijne toevoeging. Daarnaast zijn ze van een fijn materiaal wat makkelijk schoon te houden is, vind ik zelf ook wel handig. Al met al heel blij met mijn witte Dr. Martens.

Liefs
Ilona

24 reacties

 1. Gaaf. Mijn Dr. Martens (met hoge hak) zijn een soort van kapot gegaan. Ben destijds vergeten ze te laten registreren, dus ook geen reparatie helaas. En ze zijn niet meer te koop ook nog! :-(

 2. Wow 6 paar! Ik heb onlangs mijn 2e paar gekocht en ik moet ze wel flink inlopen hoor… mijn 1e waren die Pascal Virginia met dat soepele leer.. weet niet of ik ooit nog andere zou kopen haha. Loop jij ze makkelijk in?

  1. De een loop ik makkelijker in dan de ander. Bij sommige heeft t me echt wel veel tijd gekost, terwijl die met virginia leer inderdaad een stuk makkelijker gingen. Maar vind het het wel waard als ze eenmaal zijn ingelopen.

 3. Ze zijn mooi (en hou ze ook mooi! Beetje inlopen mag natuurlijk, maar trap ze niet helemaal af en verzorg ze goed ;) ). Ik twijfel steeds my Dr Marin schoenen. Op zich wel mijn stijl, ook uit mijn jeugd, en toch heb ik er nog steeds geen paar. Ik heb nu wel een aardige collectie sloffen … want thuiswerken. Maar misschien moet ik toch maar weer eens een nieuw paar wandelschoenen hebben. Goede tip!

 4. Staan je goed! Mooi wit is niet lelijk. Je ziet er zoiezo goed uit trouwens.? ik weet dat we geen contact hebben maar vind het geweldig dat ik jou zo nog een beetje volgen kan en een beetje weet hoe het met je gaat. Denk ook regelmatig aan jou trouwens. Het is best een heel gemis. Lfs Gerben

 5. Helemaal met jou eens dat die ook in je collecte horen. Ik vind ze mooi!
  Ik kreeg trouwens helemaal de zenuwen van die schoenen zo op het water, alsof ik ze er zo in zou zien vallen;). Levert wel heel erg toffe foto’s op.

  1. Thanks! Ja ik moet eerlijk zeggen dat ik ook helemaal de zenuwen had en mijn nieuwe schoenen al helemaal naar de maan zag gaan. Maar ze zijn droog gebleven, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *