Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

tuinbroeken inspiratie

Zo combineer ik een tuinbroek

tuinbroeken inspiratie

Mijn tuinbroek is toch echt wel een van mijn meest geliefde items. Naast dat het heerlijk zit vind ik het ook nog eens ontzettend leuk staan. Vandaag heb ik dan ook een hoop tuinbroekinspiratie voor jullie!

tie dye shirt 6

Shirts met prints

Een van mijn favoriete combinaties zijn shirts met een tof printje onder mijn tuinbroek. Bijvoorbeeld het tie dye shirt op de bovenstaande foto. Het t-shirt maakte ik overigens zelf! Shirts met teksten vind ik zelf een stuk minder, omdat de teksten meestal wegvallen onder de broek.

My jewerelly haarband en horloge

Streepjes & basic shirts

Het bovenstaande shirtje is ontzettend basic, maar door de nekrand en de mouwtjes geeft het toch een leuk effect. Daarnaast bevat het shirt een licht streepjes patroon. Dit laatste werkt ook ontzettend goed. Ik draag zelf regelmatig gestreepte shirts onder mijn tuinbroek. Verticaal, horizontaal, het kan allemaal.

overal bloemen outfit blouse 1 tuinbroek

Blousjes

Iets waar ik ook onwijs dol op ben, zijn blousjes met printjes. Bijvoorbeeld het vrolijke printje op de bovenstaande foto. Maar ook het blousje op de eerste foto draag ik graag in combinatie met deze broek.

on the gram tuinbroek

Mocht je me nog niet volgen op Instagram, doe dit dan zeker even. Daar deel ik ook regelmatig outfits, zoals de bovenstaande drie.

Al met al kan je wel concluderen dat ik graag rondloop in mijn tuinbroek. Er zijn talloze mogelijkheden om een broek als deze te combineren, maar het geeft je outfit toch net iets extra’s.

Heb jij een tuinbroek in je bezit?

Liefs,
Ilona

21 reacties

  1. Ik heb er vroeger 1 gehad die heb ik opgedragen. Ik draag ze nu niet meer, zeker weten dat als er al 1 in mijn maat is, iets teveel vrouwen denken dat ik zwanger ben.

  2. Ik heb er geen, alleen in short versie. Maar ik vind ze wel heel leuk. Alleen is het bij mij lastig om eentje te vinden die goed zit en betaalbaar is. 30 of 40 euro voor een tuinbroek vind ik gewoon te veel.

  3. Nee, ik heb helaas geen tuinbroek. Jammer, want ik vind het zo leuk staan! Helemaal met een tof shirtje eronder. Laatst zag ik alleen wel een wat oudere vrouw met een tuinbroek en zij had één gesp los hangen. Mwah, dat vond ik toch minder bij haar passen, haha!

  4. Ik heb geen tuinbroek. Ik vind dat niet zo bij mij passen. Jij kan het wel hebben; ik vind vooral printjes er onder erg leuk staan. En met iets erover is-ie ook heel leuk!

  5. Ik heb geen tuinbroek, al heb ik die in de afgelopen jaren wel vaak gepast in winkels. Vind het zo’n leuk kledingstuk. Een paar jaar geleden had ik wel een tuinbroek met korte broekspijpen in mijn kledingkast.

  6. Leuk hoor! Ik heb er ook eentje en combineer hem in feite meestal met een wit shirtje. Lekker simpel. Grappig: hier in België zeggen we geen tuinbroek maar salopette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *