De bootvakantie: een fotoreportage

Ik deed het nooit eerder, maar voor alles is een eerste keer. Twee weken geleden stapte ik -met een deel van mijn woongroep- voor een week op een boot. En aangezien ik niet op reis kan zonder mijn camera, heb ik ook weer een hoop foto’s om te delen. Dus vandaag een fotoreportage van mijn vakantie op de boot.

bootvakantie 2

Ik vond het zelf echt heerlijk om zo op het water te zijn. Elke dag onderweg te zijn. Elke dag ergens anders te liggen maar toch hetzelfde bed te hebben (namelijk op de boot). Echt ideaal!

bootvakantie 3
bootvakantie 4 boten

Daarnaast vond ik het ook een geweldig avontuur om een week op een boot weg te zijn. En was het ook absoluut heel fijn met de groep.

bootvakantie tjalk

En dan de boot waar we een week op verbleven. Ik moet zeggen dat het me absoluut mee viel. Doordat je veel buiten bent en op veel verschillende plekken aanmeert waar je van de boot af kan is het eigenlijk prima te doen.

bootvakantie 12

We hebben dan ook op prachtige plekken gelegen. Op het Lauwersmeer, bij een onbewoond eiland. En we zijn zelfs doorgevaren naar Schiermonnikoog. De Waddenzee is in zo’n boot niet helemaal mijn piece of cake (lees: ik heb de hele vaart op de zee gekotst) maar het was absoluut prachtig.

bootvakantie 14

Ik heb ook heerlijk genoten van alle mooie luchten en de zonsondergang.

7 reacties

  1. Wat een prachtige foto’s en luchten en wat een toffe ervaring! Ik denk niet dat het aan mij is besteed, want vorige jaar om de 2 dagen hoppen naar een andere B&B was mij eigenlijk te pittig. Wel super leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *