Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

lifeproof tas 1

Een dagje shooten: Dit gaat er mee

Voor het maken van outfitfoto’s ben ik vaak op locatie te vinden. Dit omdat ik het toch altijd wel leuk vind om een nieuwe omgeving te hebben. Op zo’n shootdag gaat er echter best een hoop mee in mijn nieuwe lifeproof tas. Het leek me leuk vandaag eens te delen wat er zoal mee gaat bij mij.

lifeproof tas 1

De tas

Om alles mee te kunnen nemen komt een tas natuurlijk wel van pas. Ik ontving deze tas van Lifeproof via GSM Punt. Van hoesjes voor de nieuwste iPhone 12 Pro Max tot aan tassen als die ik ontving. Naast dat de tas ideaal is voor shooten wordt dit ook mijn nieuwe reistas, gezien de tas onwijs fijn in te delen is door alle vakjes en zakjes.

lifeproof tas 2

Telefoon

Mijn telefoon kan voor mij ook echt niet ontbreken. Helemaal als ik alleen op pad ga. Ik gebruik dan namelijk de Canon app op mijn telefoon om mijn camera op afstand te besturen. Ideaal om zo in je eentje foto’s te schieten zonder constant heen en weer te rennen.

Camera + benodigdheden

En niet geheel onbelangrijk, ook mijn camera gaat mee. Inclusief extra geheugenkaart en zonnekap. Voor deze camera heb ik helaas nog geen tweede accu maar het plan is er wel om die weer aan te schaffen. Ideaal als de accu toch niet zo vol blijkt te zijn als je dacht.

Statief

Wanneer ik in mijn eentje ga shooten is mijn statief ook onmisbaar. Zo ben je niet afhankelijk van muurtjes en kan je schieten vanuit de hoeken die jij wil.

Macbook

Wanneer ik echt een dagje weg ga, neem ik vrijwel altijd mijn laptop ook al mee. Zo kan ik alvast een voorselectie doen of een start maken met het bewerken van de foto’s. Ook voor Apple producten zoals een macbook heeft GSM Punt onwijs veel accessoires in huis!

lifeproof tas 10

Waterfles

Daarnaast neem ik ook altijd voldoende drinken mee. Ik gebruik zelf graag mijn Yos bottle, die ik al eerder benoemde in dit artikel. Hierin kan zowel water als de medicatie die ik slik, een ideale combinatie dus.

Wat kan bij jou echt niet missen als je met je camera op pad gaat?

Liefs,
Ilona

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met GSMPunt.nl

8 reacties

  1. Leuk om te zien! En wat een geweldige tas heb je ontvangen. Superhandig! Ik kan zelf ook niet zonder mijn statief bij het foto’s maken. Zo fijn om gewoon zelf te kunnen fotograferen en niet van muurtjes afhankelijk te zijn.

  2. Leuk om te zien hoe voorbereid je op pad gaat!
    Zelf ga ik soms met alleen mijn camera op pad, maar een andere keer neem ik mijn statief, extra lens, filters, microfoon, extra accu & SD-kaartjes en camera-case mee.

  3. Superhandig om ook een laptop mee te nemen als je een dag op stap gaat. Ik zou er zelf niet aan denken, maar het kan behoorlijk goed van pas komen.
    Mooie én lekker praktische tas trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *