Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Leeuwarden 7.2

Een kijkje nemen in Ljouwert

Leeuwarden 7.2

Een goede vriendin van me, ook wel bekend onder de naam Dagmar, woont inmiddels een half jaar in Ljouwert (Leeuwarden) op kamers. En natuurlijk heb ik haar al eens een bezoekje gebracht daar, maar ik heb nog lang niet alle mooie plekjes gezien. Dus na een shopsessie ben ik ook nog even half Leeuwarden doorgesleept. En dat heeft een aantal mooie resultaten opgeleverd, vind ik zelf.

Leeuwarden 6
Leeuwarden 8
Leeuwarden 1
Leeuwarden 3

Zo, heb je direct de belangrijkste gebouwen van Leeuwarden in een plaatje. Op de onderkant van een brug om precies te zijn. Heb je ook nog eens wat leuks te bekijken als je staat te wachten. Tenminste, als je aan de juiste kant staat. Vind het overigens wel echt een vette foto.Hoe schattig is dit hoekje ook wel niet? Had stiekem wel op die fiets weg willen fietsen, gewoon omdat het kan. Alhoewel ik me afvraag of het oude ding het aan had gekund..

‘Wacht even hoor, even zijn kont op de foto zetten.’ Ja. Zo ging het echt.

Leeuwarden 17
Leeuwarden 7
Leeuwarden 10
Leeuwarden 13
Leeuwarden 5


Even een vet spontane foto die ik best wel leuk vind geworden. Soms zijn de spontane acties het leukst. Soms.
Hoe schattig is dit parkje ook wel niet. We hebben er zo’n anderhalf uur doorgebracht. Foto’s makend, tekenende en vooral; lachend.
Even een foto die ik maakte van Dagmar. Wilde t eens uitproberen en vond het eigenlijk wel erg tof geworden.
En nog zo’n creatief probeersel. Vind het eigenlijk best een gave foto geworden.
Hij dacht dat ik eten had, dus hij kwam. Ik dacht dat ik een nieuwe vriend had. Maar toen bleek dat ik geen eten had. Weg nieuwe vriend.
En dan een hele andere kant van Leeuwarden. Het is net alsof je je hier in een achterstandswijk ergens in Spanje bevindt. Maar dit was toch echt midden in het centrum van Leeuwarden, vlak bij het station.

Leeuwarden 18

En nog even een behind the scenes foto van de fotoshoot. Ik vond het namelijk ook de hoogste om weer eens foto’s te maken voor een Outfit Of The Day. Deze zal dan ook volgende week online komen. Over precies 7 dagen. Niet vergeten te kijken dus ;).

Ben jij wel eens in Leeuwarden geweest?

Liefs,
Ilona

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *