Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

protest zomer outfit

Als wat als er niet was | Gedicht

Maar wat als
Wat als ik het niet kan
Ook dit weer niet lukt
Weer een mislukt plan

Maar wat als
Ik in mezelf durf te geloven
Ik alle kansen aangrijp
Mezelf dat kan beloven

Maar wat als
Ik struikel of val
Maar dan weer op sta
En dat altijd proberen zal

Maar wat als
Ik de twijfels los laat
En ik vanzelf ga zien
Hoe het verlopen gaat

18 reacties

  1. Geloof jezelf dan komt de rest vanzelf. Heel knap geschreven je gedicht. Struikelen of vallen zal altijd kunnen gebeuren, je hebt nooit zekerheid gelukkig niet want dan zou het leven maar saai zijn als alles goed zou gaan zijn er ook geen uitdagingen meer. Ik vind dat je heel goed op weg bent om jezelf te ontdekken en knap dat je het ook zo kan verwoorden dat anderen er ook wat aan kunnen hebben en niet bang zullen zijn om iets nieuws te gaan ontdekken. Stel je begint te werken , het kan goed gaan maar ook minder goed dat ligt niet aan jou maar ook aan mensen met wie je samen werkt.
    Ik heb veel verschillende beroepen uitgeoefend soms had ik geen ervaring of kennis maar ik ging gewoon, dus het liep niet altijd goed af maar er zijn veel bedrijven dus keus genoeg. Ik lees je blog al een tijdje en vind het knap hoe jij de uitdagingen aangaat en ook hoe je het kan beschrijven. Misschien ga je ooit nog een boek schrijven of gedichten bundel.
    Veel succes het gaat je lukken maar niet zonder soms te struikelen .
    Laura

    1. Bedankt voor je mooie en uitgebreide reactie. En je hebt zeker gelijk. Als je alles weet is het ook maar saai. We gaan zien wat de toekomst brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *